Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@goranpetrovic81 Lafe moj transfermarkt je obicno smece.ja ga jedino koristim da dobijem informacije gdje odredjeni igrac igra.A evo vidjeli smo sinoc Hajduka izbaci Sila pardon Dila gorija.Opet ti Tvrdim jedini Hrvatski klub koji bi glat prosao Zelju,Sarajevo i Siroki Brijeg je Dinamo.Svi ostali bi se dosta namucili ili cak i ispali.
u hrvatskoj ligi bi željo bio 4,5 a sarajevo 7.8 realno budžet zadra najslabije ekipe je opet veći i od želje i širokog i sarajeva
Dinamo je ipak pocelo igrati kao sto je nekad igrao. Stvarno, koliko su uporni i koliko ozbiljno shvataju svoj posao vidi se po pobjedama, korak po korak E sad bih rekao samo da vrijeme FK Sarajeva tek dolazi. Mlada i neuigrana ekipa ce dan za danom postajati vrh Evrope. Zivi bili pa vidjeli. Volim te Sarajevo. Ja sam onaj Banjalucanin koji ne navija za Borac BL zato sto su postali nacionalisti
Realno Dinamo ni ne pravi tako dobre rezultate koliko se u njih love upumpava.Njih gura citava Hrvatska.Dinamo je samo u zadnje 4 godine dobio sto od grada,sto od zupanije,sto od drzave ukupno 50 miliona maraka.A koliko su Zeljo i Sarajevo dobili?Dobili 1 od kartona 100 000KM i cao dzaci.Sta mislite sta bi neki nas klub uradio da neko u njega upumpa toliku lovu.Sto se tice hrvatske lige,ako izuzmemo Dinamo koji je za 10 klasa bolji od svih ostalih (koji im i nabija euro koeficijent,pa im i ostali klubovi uspijevaju proci 1 ili 2 pretkola jer dobijaju levate) njihova liga nije nista bolja ni jaca od nase.Jedino mozda sto se vise novca vrti nego ovdje i sto je malo medijski popracenija od nase,ali sam kvalitet nije nista bolji od naseg.Opet naglasavam ako izuzmemo Dinamo.
Hajde ne seri molim te, vi ni te levate ne možete dobiti, a Rijeka, Lokomotiva ili Hajduk bi razbili vaše najbolje klubove.
@Goranpetrovic81 Lafe jedini Hrvatski klub koji moze reci da bi lako izbacio najbolje bosanske klubove je Dinamo.Svi ostali bi igrali bare bare.Zeljo je umalo prosao Plzena,kojeg i Dinamo vjerojatno nebi mogao proci.Ili bi prosao na srecu.Iduce godine Zeljo konacno ide medju nosioce,pa se ocekuje neki iskorak i u europi.Nije to nikakva prepotetnost.U Hrvatskoj je Dinamo jedini ozbiljan klub.Sada se Rijeka pomalo dize,ali to je jos uvijek daleko od toga da bi mogli reci da su superiorni u odnosu na nase klubove.Jos uvijek sunoni prosjek.Sto se Lokomotive tice,nemojte biti smijesni.Lokomotiva odigrala 1 dobru sezonu i sad odmah sila jel?Vec u toku ove sezone vratice se oni lagano u sivilo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pregazili ih ko plitak potok
Kako je Husejinović igrao, jel' ko gledao?
Said iskreno nije nesto u zadnje vrijeme ne asistira ne zabija prosle sezone to je bilo puno bolje
proslu utakmicu covjek asistenciju imao , i tu u 90-oj minuti za pobjedu , a igra sasvim solidno , oni su ga gurnuli u vezni red a ne da igra kao u sarajevu napadaca ili ofanzivnog veznog
Dinamo i cijela hrvatska fudbalska liga izrastaju u jednu respektabilnu sportsku silu. Svaka čast ljudi uspješni u svakome sportu. To je to kad se radi za dobrobit masa a ne pojedinaca.
i naravno ako je dobro masama bit ce i pojedincima ;)
dinamo da , a liga im je smijesna ko i nasa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dinamo je najozbiljniji klub na balkanu, zeljo, pitari, zvezda, hajduk,... sve klosari
dzg, balkanski Bayern
ZOVI SAIDA,SUSICU