Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KO POSTAVI ONOG RETARDA BORISA BILICA ZA KOMENTATORA ?!?!?!?!?!?!? TV ZAMALO RAZBIO NISAM !
ja sam odustao odma i prebacio se na komp i gledo preko streama...*** TV
Ja izdrzao prvo poluvrijeme, i drugo se prebacim na Zorana Suku. I on je los, ali od dva zla manje izabares
Jebeš "trenera" koji se povlači 20 minuta prije kraja... pa nisi Chelsea majmune
Dinamo je pobijedio sam sebe, no i bolje da se ne sramote protiv jačih ekipa u grupnoj fazi. Novac (10 mil. e) ionako nije bitan propust jer ionako sve ide Mamiću.
šteta što Beqiraj nije zabio i onaj drugi iz voleja, kakva bi to golčina bila...
Kakav ba autogo u 5.minuti, Florian Mader dao go za Austriu.
Jos ne kontam one izmjene!!! Vadi dvojicu najboljih, sa kojima su drzali cijelo vrijeme loptu u nogama i nisu dali Austriji da se sastane s loptom, a uvodi Leku koji kao da je iz kreveta tek ustao. Eto mu Leko, on je i krivac za 3:2! Steta, a imali su rezultat!
Dinamo je odigralo fenomenalno i izmjene su bile neminovnost.Golman je spasio Austriju pa stoga netreba nikome zamjeriti jer su izgarali na terenu.
Dinamo Zagreb realno je Barselona za sve ekipe bivše Juge volili mi to ili ne, ljudi dovode provjerene igrače i što je najbitnije može ih zadržat duže od jedne godine za razliku od ostalih..
Glavu gore,čestitke Dinamu,ovaj put SREĆA je bila na drugoj strani! Šteta!
žao mih razvalili su austriju ekipa koje može igrati lp fernandez i sudani ubise kakav jeftin go primise 70 min su napadali i čim su stali primise go jedina ekipa sa ex jugo prostora sto može igrati sa svima cestitam im i puno uspjeha u le
https://www.facebook.com/Dresovizaraju Najjeftiniji i najkvalitetniji dresovi u BIH Obradujte sebe i kupite sebi Komplet za 50 KM Sve za raju , uskoro nagradna igra ..pratite nas !!
nek malo mamic sad samog sebe "salje u ku***" ! :D
Mi smo B.B.B., među nama vlada ludilo, razbit ćemo svakoga tko ne voli Dinamo!!!! Dinamo je njbolji, Dinamo je slavan, nitko u Europi njemu nije ravan!!!!
AJMOOOOOOOOOOO!
Nije lako biti trener i to ne moze biti svako...steta, mislim da je bolja ekipa ispala (Dinamo) .
Fakat su dobro u napadu odigrali. Golovi fenomenalni, joj da udje onaj volej. Pihhh. Šteta,šteta,šteta.
Arseeenal!