Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naš prejaki ZMAJ
PREJAK IGRAČ, STVARNO !
Free Palestine. Death to Israel.
^ Bolest licemjerksa.
Garaga , znamo kakav si, nemoj srat sad ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
joj,kako to nisam znao?
Sama činjenica da mu je BiH u srcu dovoljno govori o njegovom karakteru i poštenju, dakle pravi čovjek u pravo vrime na pravom mjestu donosi prave odluke. Sreno ti bilo Muhamede cijeli život!
on i kolasinac daju nadu za nasu repku....da bogdo imamo tako borbenih jos 7-8
Imenajce sretno u Evertonu i aBd da još napreduješ . Svaka ti cast !
Provodiš vrijeme na internetu bez ikakvog cilja? I ja sam takođe, sve dok nisam počeo da radim ovaj posao! Od tada mi je svaki minut proveden na internetu postao izvor zarade! Uvjeri se i ti! http://ow.ly/zJ7IR
Ima veliko srce momak, dugo nisam gledao nekog igraca da igra sa takvom pozitivnom agresivnoscu. Tek ce se cuti za njega, nece se zaustaviti u Evertonu.. Samo naprijed ZMAJU NAS !!
Moj Mume, nisi ti vidio kakvih sve zeMski ima u restoranu Bosna... bjezat ces ti iz karantina, i sve se nogama u guzicu udarati. :-)
Prikacite i 11 stvar koji mnogi nisu znali. Zbog sukoba sa trenerom Thorstenom Finkom 2012 godine,njegov otac salje albansku mafiju Finku nakon cega stariji Besic biva deportovan iz Njemacke i dobiva zabranu ulaska. Mali je dobar igracic ali sam cuo da je i on cvjecka. U skorije vrijeme ce da pravi pizdarije u reprenzetaciji. Zivi bili pa vidjeli.
"Puno spavam i odmaram se. To mi čini veliko zadovoljstvo”, Dobro pa nam ga Crnogorci nisu uzeli, ocito da je porijeklom iz CG.
za 2-3 meseca bice najuren iz Evertona kao poslednji igracic
Bar nije očajan ko ti KIKSERU, pa si nick počeo mjenjati, jer si pročitan ko najveći retard na klixu.
Kakav kikser o cemu ti to? odron..bice najuren ali ne u city niti united vec u olimpic, ali onaj iz sarajeva
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja znam 11u stvar hahahahaha