Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://hr.wikipedia.org/wiki/Zin%C3%A9dine_Zidane znaci cojk je bio Ćaba :D
a sto ne kontam ove fudbalere. oni hoce da igraju i da im se jos plati za to. pa to nema nigdje takvog bezobrazluka. mislim za to imamo najjacu ligu na svijetu. iz koje redovno uzimamo vrhunske reprezentativce koji daju 100% od sebe na terenu.
Problem, barem kod Slobode, nije u tome da se igrači isplate kako treba. Problem je da su menadžeri tih igrača i ljudi iz Slobode u dogovoru njima pravili plate po 50.000 - 100.000 KM godišnje, što je mogu slobodno reći glupost spram naših liga i naših uslova. Ti igrači nisu otprilike ni znali da imaju takve plate jer su ti ugovori bili "ispod ruke". Kad to nije isplaćeno oni su od tih prevaranata dobili svoje ugovore i naravno sad traže te ogromne cifre. To je uredu s njihove strane, ali opet te pare treba naplatiti od lopova a ne od kluba.
prijatelju ugovor u klubu kada igras je jedna vrsta ugovora o radu. koji niko osim tebe ne moze da potpise. znaci ako je igrac pismen zna sta je potpiso to sto su menadzeri potpisali je druga stvar. znaci iz onog ugovora proizilaze odredjeno pravo i obaveze za obe strane. i to sto pise na tom ugovoru je klub duzan platiti.
nek umre sloboda ionako samo stoka i kriminalci hodaju tuzlom sad i onaj stari sarlatan s njima , j ebo vam mirso svicarac mater
Jebo ti cijela tuzla mater govedo