Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eh i ovo da vidimo. da švabo dođe u Bosnu da radi :)
DAJTE NAM MAGATHA!
Ni Felixu ne ide u posljednje vrijeme.Nakon uspjeha sa Dzekom i Misketom nista dobro vise nije uradio.Promijenio vise klubova,nista zapazeno,sa Fulhamom- debakl ! S njime je ispo iz Premiershipa a u Championshipu dobio otkaz nakon sto je nakon 8.kola skupio samo 1 bod.(Pape je 2).Nije to onaj Magath iz 2009 vise...
Nece Magath pristati, uvalit ce mu nasi Borceta Sredojevica za asistenta nece Felix znati sta ga je snaslo
Nek mu gurnu Balju da mu zapjeva koju pametnu ....
Najbolje rješenje! Samo da naši kreteni iz saveza ne useru stvar!
Ovaj čovjek u sebi sadrži sve ono što nam treba, a nikad nismo do sada imali. Disciplina, strategija, pamet, fudbal... Ako se neko i dalje misli, neka samo vidi kakav je bio Miske pod Magatom (najbolji asistent Bundeslige SVIH vremena), a kakav poslije. Stvorio Hasana, Misketa, Džeku, zna pos'o...
I nemojte da bude, nismo mogli da platimo. Ne znam kako je s drugima, ja sam spreman da odvojim, samo da ne gubim vrijeme na klixu isplatice mi se. Evo 100 eura od mene. Safet me je kosto, ako bi sve moje vrijeme protraceno na njega izrazio u parama bar 10 puta toliko. Ili mu dajte Safetovu platu, pa ako se kvalifikujemo nadopunite do jedno najmanje milion eura.
ne j.be njega nas avdija ni ko suhu sljivu;'''
Jadna ova repka kad samo igra za trokutistan xaxaxa
Trokutistan???? Aaaa ti ciljas na trokut izmedju materinih ti nogu a? Pa jeste igramo i za njega, stara kurva ga vise voli primiti nego se hljeba najesti.
Magata za selektora a Barbu za asistenta, yebo bi Barba mamicu pojedincima onako po naski kako Felix to ne zna.
Dobro nam dosao, Maestro!!!! Quälix kad nagazi na igrace, ima da ruse sve pred sobom!!!! dovodjenje Felixa je IMPERATIV!!! Cast je da je uopste za nas zainteresovan!!
naravno, nasi ce mu rec', hvala, ali ne hvala. imamo mi takvih kol'ko hoces!!!
Hahahahahah i ja sam prvo to pomislio
Pa ne treba biti posebno pametan da bi se shvatilo da bi Felix Magath bio najbolje riješenje za našu repku. Opčenito bilo koji kvalitetan strani stručnjak, koji ne bi gledao vjeroispovjest igrača bi nam pravo dobro došao. Problem je u tome što to našima u savezu ne odgovara, te će Osim ili Hadžibegić doći na klupu. Ja možda jesam malo subjektivan što se tiče Amara kad kažem da je i on dobar nasljednik Safeta(kad malo skontam i ja bi bolji bio od tog istog), pa će vrijeme pokazati. Samo nemoj te biti kompleksaši, te izjavljivati gluposti tipa "neću pratiti repku ako je Amar bude vodio", a znamo svi da hoćete hehe :).
FELIX MAGATH alijas ŠEMSO TUCAKOVIC
nisam ni ja ..i ovo semso tucakovic je izmisljeno i radi zajebancije samo ( iako ovo ime postoji u stvarnom zivotu , svaka slicnost sa pravim likom je slucajna ) za ove negativce
Moze pod uslovom da promijeni ime npr. Adnan Catic :D
Najbolje stranca,manje cemo pametovat.