Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nekada su i te legende (za neke) bili klocevi a danas su legende... KOliko ja znam niko nije rodjen kao legenda... Sjetite se Dzeke i izjava grbavickih lipicanera: sta ce Dzeko kloc ja mu kroz noge probacivo... Ko je sad kloc?
SAMO RADI STATISTICE I FUDBALSKIH NEZNALICA KOJI SE PETLJAJUN GDJE NE TREBA,,,DE GEA ZA OVU SEZONU MILI MOJI IMA 15 UTAKMICA 5 NIJE GOLA PRIMIO I 62 PUTA ODBRANIO OD TOGA 10 NEMOGUCIH ODBRANA TO JESTE PARADA.....I DECKO IMA SAMO 19 GODINA KLOCEVI JEDNI GLORY GLORY MANCHESTER UNITED!!!!!!
Jel ko ovaj schmeichel? http://www.youtube.com/watch?v= miNhm0YOVYU
Ne znam hoces li jos porast De Gea pa bit ko Smajhel ali znam da si ove sezone najgori golman u premier ligi.
Smijesno, prvo bi Balotteli da bude kao Messi a sad ovaj kao Schmeichel. Nek prvo bude priblizno dobar kao Van de Sar pa nek onda malo sanja o Schmeichelu. Kladim se da je Manchester ove sezone bar 5,6 komada primio na njegov racun. Volio bi i ja biti kao Sultan od Bruneja.
bices ko ono gov..n..o..o barthez
Ti budi kao Piplica i nabij se nogom u :)
Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ići na razgovore? Želio bi slobodu, ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati kuci, a da ti ne izostane zarada? Onda ti je ovaj posao odgovarajuci. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi 50-200$ sedmično. Ako imaš više vremena, onda i više. Šta ti je potrebno: računar, internet, minimalno znanje rada na računaru, ostalo vec zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije MLM. Bez ikakvih ulaganja. Za više informacija javite se na e-mail: [email protected]
sto je skroman nakon sto je primio tonu golova
Navijac sam Man Utd...ono sto je sigurno je da ti nikada neces biti kvalitet Schmaihela ili Van der Sara-a,ali se mozes ravnati sa Bosnichem.Veze ti nemas.
pa kako te nije stid porediti sebe sa tom legendom klocu mali