Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Martin Braithwaite (Silkeborg) iz barcelone u selendru dansku hahaha ebote.
Ne igra za Silkeborg nego za Espanyol, ne znam otkud im da igra za Silkeborg
pa po imenima kad vidis nisu neki na papiru toliko jak tim, nista na papiru na primer nisu jaci od norveske ili svedske. ali su zato uigrani i igraci su takticki inteligentni , to mnogo znaci u fudbalu.
Ma kako nisu, pa pogledaj koliko premijerligasa samo imaju. Garantujem da je ova njihova sredina sa Eriksenom i Hojbjergom jača od brazilske sredine koja nema klasicnog veznog igraca.
Sta je bilo sa Aguerom na kraju?? veliki fan vakcina, zasto se ne pise o istrazia odnosno laži Danskih dokdotra kako igraci nisu bili vakcinisani pred Euro u Engleskoj?