Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
djaba ga blate opet je uradio sto niko nece u karijeri
Desnom samo zna u autobus zakoracit
Krava ispao...ali ipak najbolji igrač našeg doba
Dosadili mu sponzorski ugovori i brojne reklame. Zato ih je i gađao, ne budite djeca 😂
Jedva cekam da ode Messi iz prljave Barselone. Volio bih da gledam kako igra kad mu se ponovo vrati zelja za fudbalom. Ovo sad sto gledamo jer nista vise ni manje od duznickog ropstva.
Messi ne igra dobro samo 7 golova u 15 utakmica, a Pjanić igra odlično, ima dobre statistike, nula golova i nula asistencija (ako ne računamo onu jednu u svoj gol).
Uzo 100 eura da promašuje
I njegovo je proslo, zasigurno najveci svih vremena, ali nije to to, godine cine svoje, jedna velika era se zavrsava odlaskom LM10 i CR7, LEGENDE FUDBALA!
@pashasolidni a sto je tek šemso iz azota, cr7 je 0 za njega
To neki novi klub, Huseca?
počo i on namještat utakmice LOL
Brus li demirovski....udarac..hahahahaha... Mali napuhanko!!!
@gooUser1585246210 , šta je onda ronaldo ako je messi napuhanko haha
Ružno mu sjela da je desnom opucam ma koliko lijevak bio bolje bi ispalo
Njegov nokat i to odrezan vise vrijedi od stadiona na kojem je igro,lik ne mora ni zaigrat,dovoljno je da se pojavi i sve reklame ce se isplatiti... Mesi je to gotivio ga ti ili ne...
prop'o
Davno je buba reko kritičari mogu da mi ga sišu
@Berimbolo E jes ti uzor
Kako Vas (novinar) nije stid da napišete ovakav tekst,,, da li ste Vi u mogućnosti , da uopće skočite i napravite takve pokrete bez da udarite loptu i u doskoku da se ne osjeti da ste to učinili... a sad zamislite da ste pod pritiskom i da u djeliću sekunde trebate donijeti odluku i da pogodite tajming da sve to uradite i pogodite loptu... JE LI VAS IMALO STID NOVINARU A I VAS UREDNIČE KOJI OVAKO NEŠTO PUŠTATE NA SAJT