Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokle će ljudi hvatati na isti fazon? Valjda smo dosad shvatili da nije problem u selektoru.
Davno sam ja rekao da cemo mi crtat Peteva. Ivajlo vrati se.
Na zalost, nije bitno ko je selektor, mora se zamjeniti uprava saveza.
a igrači su sVrseni
Za par mjeseci ce mu pola Bosne spominjati familiju i tjerati ga s klupe, covjek nema veze sa trenerskim poslom. Da je pametan nikada nebi prihvatio mjesto selektora
Nema rezultata ako biramo srcem a ne glavom. Nama treba strucni stab koji ce napraviti nesto i stvoriti neke rezultate. Kljucna rijec je "strucni", a ja nevjerujem da neko ko nikada nije vodio tim je "strucan".
Smijesno. Cime li je on zasluzio da bude selektor osim time sto se stalno kao k.urava.nudi ?? Da je barem Stupcanicu vodio pa hajd.
Pravo rjesenje je promjenit upravu saveza, donijet zakon o sportu i ulozit u sport.
Ma lijepa priča je to što ima Bajramovića, Spahića i Ibiševića pored sebe, Bajramović i Ibišević i imaju nekog iskustva
nema šta pokvarit
Inace su nam selektori svi bili sa impozantnim trenerskim karijerama. Barbarez ima karizmu, ima on i nogometno znanje bez sumnje. Vratiti naboj za reprezentacijom, samim tim ce doci i rezultati. S Strucni stab koji voli BiH, i igraci koji vole BiH, svi zajedno zele poginiti za drzavu..rezultat je neizbjezan
Kada vam Sergej mrezu zapali. Sretno Legendo.
Drag mi je Sergej sve 10,ali kralju on je gora opcija od Sava...Onaj Petev trenutno najbolja opcija..
Kakvog iskustva ima Barbarez? Mescini ni Anceloti ne bi nista sa ovima napravio
Dok je Saveza nema toga selektora koji bi nam bio u stanju pomoći. Zbog nacionalnog ključa Savez je pun uhljeba i režimskih podobnika.
Kakvi su sve trenirali reprezentaciju, on je barem patriota i voli drzavu
Ako sa njim mislimo naprijed onda smo trebali Savu ostaviti realno
Nema iskustva nikakvog niti uspjeha kao trener. Poziciju je zaslužio Husref Musemić ali eto...