Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E čuj to, ko kaže? Izvor: Reko mi je jedan čovjek, on čuo da je jedan pričao.
Iz vjerskih pobuda ubiti nekoga nemoze se vjerski opravdat .Islamsko ucenje kaze aki si ubuo jednog covjeka ubio si cijeli svijet.to znaci da je nemoguce tako nesto relatvirat.Pa dimijasi odgovorite na ovo .
Ateista sam.Oni koji vladaju Amerikom i americkim narodim-a, propagandom zele unistiti Iran.Ne slazem se ni po razno sa vjerskim policijama, zelja mi je da to oni izmedju sebe rijese.Ne bih se mjesao, jer bi BIO ISKORISTEN OD STRANE ONIH KOJI VLADAJU AMERIKOM.
Obrnuta demokratija
Klasično podmetanje CNN - a i medija pred tekmu da bi ih destabilizovali. Ali Iran će ih satrati abd !!
Propjevaće oni...i to na sav glas
Nadam se da će se na kraju svi ujediniti pa srušiti islamski režim u Iranu!
Koji idiot moraš biti da prepišeš ovakvu jednu bljuvotinu? I ovaj K.H. će sutra, u raji, sebe nazvati novinarom...
CNN objavio.... ne treba dalje
CNNovim vjestima vjerujem kao i Informeru , Blicu i Kuriru.................
More li se lagati
TI KOJI PODRZAVAJU IRAN SU RADIKALNI ISLAMISTI.TO JE DIJELO RAHMETLI ALIJE I NJEGOVOG SINA KOJI JE IZGUBIO VLAST.
p vam materina bolesna arapska... da vam djedica hoce atomsku slozit da vas sve pobije ko zohare... cuj islamska republika zena ne smije u farmerkama izac... strasno
Moguće će da ih bude što se ne žele vratiti.