Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci nista od gospe
idući put nek mancini posjeti ajvatovicu.
dabogda se raspali pado na kladionici 3.500maraka zbog njih
Edina igrao cijlu utakmicu??? Najvaznija informacija. za nas. E moja Edine.
I drugo mjesto je uspijeh,..ipak je United nedodirljiv. Uz to sir. Ferguson bi sa ovakvim igračima koje ima Mancini titulu osiguro na polusezoni.
ma dzeko ebo ti mamu svoju upropasti cijelu sezonu... et sta sad oces igro si dvije zaredom cijele i opropastio si 4boda.. prije toga si se isto bunio da neigras....pa te pustio protiv evertona a ti najgori na terenu... nemoj da ikad cujem vise da si jadio da neigras jel cu ti nac mamu i izderat j
Zapišavam ti ja po stanu, kad svršim po sisama tvoje mame !
sorry nisam gledao utakmicu ali me interesuje koliko je igrac koji je po ocjeni portala goal.com uvijek igrac utakmice dao golova?
Citiju ni ajvaz dedo ne može pomoći da budu prvaci.
VISE JE I BABAMA I ZABAMA JASNO KO JE UPROPASTIO CITAVU SEZONU ZA MCFC. PITAM SE STA BI BALOTELI RADIO KADA BI KOJIM SLUCAJEM ON BIO MARADONIN ZET ILI KAD ABI IMAO OSVOJIENIH PAR TITULA ILI PAR PUTA DA JE NAJBOLJI STRIJELAC LIGE. KOJI SAMO DZUKAC MORAS BITI DA OTIMAS LOPTU KOLAROVU KOJI JE ZA NUJEGA I OSTALE DOKTOR ZA SLOBODNJAKE. E NEK MU NISI DAO ALEKSANDRE SVALA TI CAAST. ETO TO JE TAJ BALOTELI KOJI JE SKUPA SA SVOJIM MENTOROM, BABOM MANCINIJEM UBIO MORAL SVIM OSTALIM IGRACIMA. E JOS SAMO DA SE DOTAKNEM TEVEZA. PA LJUDI MOJI COVJEK IZGLEDA PRESMJESNO NAKONTOLIKO MJESECI NEIGRANJA. GLEDAM GOL COM DAO MU 6,5 A DZEKI 6... JOS OVO , KLOC OF D MEC JE JAJA TURE DEFINITIVNO A DRUGI KLOC JE BALOTELI JER DZABA MU GOL KAD JE ONAJ DRUGI ON SKRIVIO. SRUSIO JE IGRACA KAD NIJE TREBALO A ONDA KAD JE TREBALO TRCAO JE IZA NJEGA I PUSTIO GA DA OVAJ DODJE DO SESNESTERCA. ETO BALOTELIJEVAC TO JE TO ZA DANAS.............
A jadni bosanci, i kad je džeko najgori igrač utakmice je na goal.comu a baloteli najgori. Haha, dželp 18 pluseva, baloteli 18 minsa. Goal.com vam služi da ispucate svoj jad!
fuck off city and fuck off every instant fun of this fucking instant football club Glory Glory Man United as the Reds Go Marching On On On!!!
Lako je Fergusonu kad nema Džeku u timu.
mancini je legenda al nemogu sa nesposobnim klocom dzekom pobjediz... to je nemoguca misija....nebi ni jedna momcad pobjedila sa kretenom dzekom u ekipi..... DANAS JE JOS JEDNOM DZEKO DEMONSTRIRO DA NIJE NI ZA 4:TU LIGU-
zna li neko zapisavaju li kuje teritoriju ili je to osobina samo muskih pasa?
instant city ima instant navijace dzeko bjezi od njih ako te ko hoce
ONAJ GOLMAN SUNDRLENDA PUSTIO DVA GOLA IL JE RETARDIRAN