"Građani" u finalu FA Cupa
0
City na Wembleyju bolji od Uniteda
Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al je barem Dzeko zaustavio tucu na kraju.... :)
Ko god da je jedva cekao ulazak DZEKE neka lajka..ja sam se razocarao braco,kad god je izmjena sve se nadam da je on al uzalud :))
I ja sam mislio da je Mancini kriv, al evo on pobjedi united bez teveza i dzeke, tako da nije bas do njega. Al eto nama je svako kriv osim dzeke. Kriv je baloteli, tevez, mancini, a dzeko nikad. Treba njemu jos vremena, nazalost.
realno Dzeko sto je pokazao je nula....Mancinija mozemo pljuvati ali nije kriv sto mu neda sansu.....covijek je u transu...ne ide....i kad te ne ide ima onih koje ide...nakupovali su svega i mogu saltat rotaciju...neka ceka sljedecu sansu i neka dokaze da treba da igra
Evo i Tores ga zabi za Čelzi, ostao sam sam, ostao sam sam...
moze li mi neko objasniti zasto je mancini kriv za dzekinu situaciju u klubu?? covjek mu je dao sansu 5-6 utakmica, dzeko nije pokazo realno nista, mozda se dzeko ne pokazuje dovoljno ni na treningu. I ako nekog treba kriviti, onda je to Dzeko, a ne Mancini.
@bosanceros ja se tebi poserem usta, stavio ga je ronaldo tvojoj majci na kraju utakmice p.icko ona ofucanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nebrinite vi za Đžeku brzo će se on prilagodit.A Željo već stvara novog Dijamanta,a to je Edin Višća.Samo nesmijemo pogriješiti kao sa Đžekom pa ga pustit za male pare,nego na njemu dobro zaraditi.
Zao mi Fergija,sigurno opet kuka kako su sudije krive :D
nije sve tako crno, pokazao je veliki talenat za redara na kraju utakmice, pa et ako ne zaigra narednih mjeseci makar nece morati na biro
Sad tu pricate protiv dzeke, a kad postigne gol za repku dizete ga u nebo. Previse stedvolicni
zelim svim dusmanima naseg Djeke da mu ga dooobro, ali dooobro podudlaju, magarci jedni.. podudlajte Djeksonu.... ubite se od zlobe, hehehe...
Mancini je k.u.r,c.ina od trenera i licno mislim da ima nesto protiv Djeksona, sjetite se utakmice protiv Arisa, bio najbolji na terenu plus dva gola i u sljedecoj utakmici nije igrao, kad god je bio dobar sljedece utakmice je bio na klupi.. pa u prosloj utakmici protiv manc. jun. kad je dao gol (silvi pripisan) opet je sljedecu utakmicu odmarao mada su svi navijaci i novinari insistiorali da igra Djeko.. nesto ne stima, kao da ga Mancini zeli izbaciti .. za ove zlocudne duse da napomenem da danas city nije imao ni teveza a ne samo djeke kad vele da je city igrao dobro... Djeko dijamantu voli te Bosna!
Dzeko je...... KLOC!!!!!!! Je.bo sebe on more jos samo u repki zabijat golove.
Www.myp2p.eu sve utakmice i sve lige svijeta
Barcina skola nema sta, ovako se golovi daju. Džeko nažalost neće pošteno ni odigrati dok Mancini igra s jednim napadačem, nema tu ko dati loptu.
hebote.. bez DZ,EKE IGRAJU kao sampioni sa DZ,EKOM ko fk Sarajevo