Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ciro pederu.... ciro pederu... :) Mozete pricati st hocete ovaj covjek gdje je god dosao napravio je nesto... On ima veliku harizmu, i zna sa narodom necu mu zaboraviti sve sto je dao Bosni..Ali da ima i nekih negativnih strana ima... Kao i svako drugi!!! BOSNA!!!!!!
MENI JE OSTAO I ZAUVIJEK ĆE OSTAT U PRELIJEPOM SJEĆANJU !! PRVE VELIKE RADOSTI ZBOG REPREZENTACIJE SAM TEK DOŽIVIO KADA NAS JE ON VODIO !! MAJSTOR SVOG POSLA !
I on je veliki motivator, gledao sam jednom neku reportazu o igracima slobode, kako ih tjera kako psuje na njih i sve... On jednostavno zna to sto radi... Sjecam se onda protiv portugala... Pa Vranjes je ubio Ronaldna... Nigdje ga nije bilo... Onda je ono bio klasicni nedostatak srece ali sam uvjeren da ce nam se sve to vratiti u Brazilu i da cemo tamo cudo uz malo srece napraviti... A iako ne napravimo nem veze samo da igramo borbeno i da ginemo!!! Ali ljudi moji mi cemo za godinu ili dvije imati strasnu ekipu... Hajrovic, Besic, Kolasinac, Bicakcic, Visca (On isto igra dobro) a sve momci po 2-23 godine.... BOSNA!!!!!!! BOSNA!!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ja se nebi začudio da BiH recimo pobijedi Argentinu pa onda kiksa protiv Irana i Nigerije, mi tako svako prvenstvo haha
Upravu si pobjeda protiv Argentine 2:i nerješeno sa Iranom i poraz od Nigerije.Volio bih da se varam ali mi smo takvi.
Ooooj jarane,ti si pogodio pravu temu.Mi smo protiv dobrih jos bolji a protiv slabijih jos slabiji...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ćiro nacist.
On je stvorio zmajeve, a ostali su ih samo doradili !
I nama je Ciro najvise hvala tebi za sve sto si uradio za Bosnu ! Lijepo je vidjeti kako genocidasi bale, jer znaju da je Bosna njihova i da druge domovine nemaju ! VOLIM TE BOSNO
papane pa jel htio voditi te koji ti toliko smetaju? koji si ti nacionalisticki konjado...
Balis genocidasu ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
MLADI MUHAMED BEŠIČ JE SJAJNO ODIGRAO
E ciro napusi se one stvarcice radujes se zmajema a vodio bi genocidistan kad bi mogli igrat,koji si ti derpe gujice bi dao dodiku da te pozove u Banja Luku..
CIRO BOSANSKA LEGENDO , RAME UZ RAME OSIM-CIRO -PAPE ZMAJEVI BOSNE
ma kakav god valjao nam je ovi igraci su djeca koja su dosla zbog cirinog imena na pocetku ... jest da trci za parama al trce svi samo on to javno pokazuje ...
Ciro jeste uvijek isao uz vodu, jedan dan bi pio sampanjac s Tudjmanom, a vec drugi bi diz'o tri prsta u Beogradu, ali on je takav oduvijek i takav ce i umrijeti, ali ne treba osporiti njegove trenerske kvalitete, pa nas je odveo u baraz u grupi sa zajebanom Belgijom, Turskom koja je tada bila treca u Evropi, a i sa Spanijom smo se nadigravali u gostima, debakl u Zenici se desio zbog opustanja u ekipi, a onda smo u Portugalu izgubili minimalnim rezultatom uz nevjerovatne promasaje Dzeke i Muslimovica, dok je Susic ublehas u portugalu dozivio najveci debakl u historiji reprezentacije, tako da mu trebamo biti zahvalni za sve sto je ucionio za nas
pa ciri je tudjman govorio koga da stavi u prvih 11 na mundijalu 98
ako nista ciro zna podici atmosferu
Stari manipulatoru. Otisao si iz Slobode svojom voljom. Namjeravas preuzeti vjerovatno Dinamo jer sam gledao tvoje gostovanje na nekoj tv gdje je gost bio Mamic pa si pricao kako nisi dosao u Tuzlu jer volis tu biti nego jer te je Mamic otjerao i unistio kako kazes ne dajuci ti sansu da vodis svoj Dinamo, pa ti se Mamic poceo izvinjavati i govoriti dodji u Zagreb sve cemo srediti. Manipulatoru. A za ono sto si nas posla u pm jer ne volimo dodika i rs to je posebna prica. dzukac obicni si ti
Ja se iskreno nadam da će naše komšije Hrvati uspjeti savladati Mexico i Camerun i kvalifikovati se u drugi krug. Nek vam je sa srećom!