Ciro pederu.... ciro pederu... :) Mozete pricati st hocete ovaj covjek gdje je god dosao napravio je nesto... On ima veliku harizmu, i zna sa narodom necu mu zaboraviti sve sto je dao Bosni..Ali da ima i nekih negativnih strana ima... Kao i svako drugi!!! BOSNA!!!!!!
MENI JE OSTAO I ZAUVIJEK ĆE OSTAT U PRELIJEPOM SJEĆANJU !! PRVE VELIKE RADOSTI ZBOG REPREZENTACIJE SAM TEK DOŽIVIO KADA NAS JE ON VODIO !! MAJSTOR SVOG POSLA !
I on je veliki motivator, gledao sam jednom neku reportazu o igracima slobode, kako ih tjera kako psuje na njih i sve... On jednostavno zna to sto radi... Sjecam se onda protiv portugala... Pa Vranjes je ubio Ronaldna... Nigdje ga nije bilo... Onda je ono bio klasicni nedostatak srece ali sam uvjeren da ce nam se sve to vratiti u Brazilu i da cemo tamo cudo uz malo srece napraviti... A iako ne napravimo nem veze samo da igramo borbeno i da ginemo!!! Ali ljudi moji mi cemo za godinu ili dvije imati strasnu ekipu... Hajrovic, Besic, Kolasinac, Bicakcic, Visca (On isto igra dobro) a sve momci po 2-23 godine.... BOSNA!!!!!!! BOSNA!!!!!!
Prikaži sve komentare (44)