Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On na otok, Dzeko sa otoka u Borusiju :)
Nek naprave samo rokadu i gotova priča, svima bi godilo a mislim najviše Džeki.
Džeko nema više kapacitete da igra za klub iz Liga petice. Izgubio je kondiciju. Najbolje da se u Želju vrati pa da onda odigra i koju utakmicu u Dinamu. Željo i Dinamo - dvije plave svetinje.
da je 80 to bi real kupio,a ovako im jeftin pa nece
BACIT ĆE IM REAL TO NA KAFU....
mozda je dostupan za 8 miliona da ga neko odmah u januaru dovede, ali s obzirom da ide u neki od najjacih timova, a igrao je vec u ligi prvaka, to znaci da realu, barsi ili bayernu nista ne bi mogao tu pomoci. tako da je 99% vjerovatnoca da ce sa nekim klubom samo potpisati ugovor, da bi dosao bez odstete u julu kada mu istice ugovor sa borusijom.
http://signup.leagueoflegends.com/?ref=5261714aea8fa067492112 Ko je ljubitelj RPG ili strategija nek se prijavi,super igra!
nikome ne zelim da ode u city, on je isti igrac ko i dzeko, a pored aguera nema sanse
Zaradite novac igrajuci se :) MyLands je online igrica putem koje mozete da zaradite novac jednostavno igrajuci se. Registrujte se putem slijedeceg linka i pocnite da zaradjujete novac na do sada najzabavniji moguci nacin :) http://mlgame.com.hr/?state=register_simple_new&f=324325&server=miner_co_uk_1
kužu da ga braco hoče u vrbanjuši i srediće mu pos'o u vodovodu
Joj ovo će biti prava aukcija, izaći će on i na 50. pametne Švabe su to.
Zato Pjanica 120 mil EUR :-)
Eto Prilike za Wengera