Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa 100 mil nije dovoljno da dovede samo ronalda x\'D
Hahahha...pa ovo je zaista smiješno. Real je platio samo za Ronalda 94 miliona Eura, a sada treba da ga proda u paketu sa Higuainom za 100 miliona?! Ko je ovdje lud???
1.RONALDO NIKAD NECE IGRATI ZA GLUPI CHELSEA .2.CR7 VRIJEDI SAM 110 PRODAJNA CIJENA( PRODAT JE ZA 80 ) CR7 BEST 7 AFTER ME GEORGE BEST ABOUT RONALDO!!!!
Pa sam Ronaldo toliko vrijedi !
Ti / Vi koji ste dali - na iznad post se sigurno javljate iz psihijatrije...
Jeste vi glupi? Dok ovi daju 100 miliona eura, sirom svijeta ljudi umiru od gladovanja... Ja ne znam jos vi raspravljate, budite pametni i pustite budale...
samo cu reci HA HA!
E moj Romane polako s tom votkom vidiš da ti škodi...
Pa Željo za te pare ne bi pustio Zebu, a kamoli Real Ronalda ! ! ! !
TRENUTNA BANKA: 21 160 kn, STANJE LISTIĆA: 32/68, PROSJEČNA KVOTA: 3,4225. Igram vrlo jednostavno: 2 para po 1,85 daju ukupnu kvotu 3,4225 i ulog je uvijek isti, 500 kuna po listiću. Svratite i pratite me putem stranice: WWW . KLITORISNJAK . BLOGER . HR Dobitan listić nosi 1130 kn povećanje banke, a gubitan 500 kn smanjenje banke. Krenuo je 1. pretplatnički ciklus nakon 3 BESPLATNA MJESECA, parovi su na blogu čim ih odigram i pošaljem pretplatnicima da vidite o kojim je parovima riječ. Profit 17530 kuna u tri mjeseca sa skeniranim listićima što je iznad svih prosjeka. U 15 dana ovog ciklusa ostvaren plus 4410 kuna a vjerujem da će se i povećati do kraja. Novi ciklus počinje kroz 2 tjedna i zato požurite. Arhiva i skenirani listići su na blogu pa se možete uvjeriti u prolaznost listića.
Real nudi 100 miliona za Zebu i Adilovica!
hahahhahahhaha....j.e.b.o te patak ako je ovaj svijet normalan.....haahhahhahaha....cuj celzi i to 100 miliona hahahahhahaaah
De ba koje su ovo gluposti, bolje ništa nemojte napisati nego ove nevjerovatne špekulacije nekih idiotskih svjetskih novinara!
Sam Ronaldo kosta toliko, tako da .. Cisto sumnjam :r
ako kavani i laveci vrijede 70, ova dvojica vrijede bar 170 miliona €. nit će murinjo, nit ronaldo kako u čelzi tako u druge klubove, za higaina postoji šansa od 10-tak % da ode, al neće ni on na kraju mrdnut iz kluba.