Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@domoljube jsi ka.rina, srbi imaju u chelsea, u man. svoje ljude... hheehe. nemoj nas domoljube sramotiti nismo svi tako glupi ko ti...
srbi su najgluplji narod ubjedljivo,ljubomorne karine
idi sine džeko uzmi im to para dok je prilika.
narode ovo je novinarska suplja pirca za dzeku da ce u englesku. dobro znate da chelsi nema pravo da kupuje igrace do 2011 godima ima zabranu od uefe jer su u dogovima.
svaka cast Dzeki na svemu sto je do sad postigao.Iiskreno se nadam da ce preci u neki od vodecih evropskih klubova i da ce tamo jos vise usavrsiti svoje umijece. Samo naprijed Edine! Tvoji navijaci stoje iza tebe, a primitivne komentare kao prethodne ostavljaju samo ljubomorni zaostali balkanci kojima je krivo kad neko uspije pa pokusavaju da gaze njegov talenat. Ko im je kriv sto oni ne znaju dati gol Manchesteru :) smrt fasizmu, sloboda narodu! :))
milan jovanovic u milanu aahhahahahhah, vic dana, bravo sabane ...mozda ali u onom iz kumanova;)
Ovdje u Skandinaviji mi je komsija Englez koji je vatreni navijac Manchestera(Znate da su Englezi poznti po tome sto omalovazaju druge igrace i moras biti stavrno dobar da bi zapazili nekog igraca!),pa mi prije nekoliko dana,kad smo razgovarali o nogometu,kaze da trenutno Manchesteru ide lose,ali ce biti bolje kad Dzeko ubrzo dodje na Old Trafford u Manchester .kaze da Dzeku navijaci Manchestera zeljno ocekuju..Englez mi govori ono sto mi Bosanci znamo, da je Dzeko veliki igrac,13 na svijetu,mlad je(23 godine),dobro igra sa obje noge,ima visinu(ca.195 cm) dobar je u igri glavom,itd...Iznenadilo me kako oni,engleski navijaci, znaju skoro sve o Dzeki?!Kaze mi da zna da Dzeku zele veliki klubovi Arsenal,Chelzi,Milan,Juventus,(pa i Bajern koji je dobio veliki novac od sponzora AUDI-a),ali se nada i ocekuje da ce Dzeko potpisati za Mancester...
e Svasta ljudi, ako telegraph, people, the sun, daily mail, bild i tako dalje svi svjetski mediji non-stop pišu o našem dijamantu ne znam što naši portali ne bi pisali. treba ga ignorisat? nacionalisti jedni
Samo da znaš da Milan nema namjeru kupiti Džeku, već su završili posao sa mnogo boljim napadačem od njega, Milanom Jovanovićem iz Standarda.
Jadan nas Dzeko sa ovim portalom.. Ovaj portal ga je dosad prodo svim klubovima poznatim..Pa prestanite vise lagati ogadiste mi momka bez veze..J e b o vas Dzeko..
Ovo vam je situacija kada vam rade nesposobni ljudi. Oni su \'hottest\' preveli kao \'najvruciji\'. Otkrili ljudi da mozes ukucati tekst na netu i da ti automatski prevede!? Nego, ajd sto oni u totalsportu pogrijese, ali svi ovi sto preuzmu njihove clanke (sa-x i ostali) pa imate li vi pravo promjeniti ovu vijest, procitate li vi prije objave ista. Evo orginala tekst genijalci: \'Dzeko has proved himself Europe\'s hottest striker and he showed his pedigree with an excellent goal at Old Trafford against Manchester United in the Champions League earlier this season.\' A evo i objasnjenje rijeci \'hottest\', dakle u ovom slucaju je to zargon: - Hottest - Currently very popular or successful: npr. One of the hottest young talents around. I d i o t i.
@svi Majmune primitivni. Taman sa Džekom pod ruku pa kod sebilja idi kestenje prodavati...
javljam se iz pakla jaaaaaaaoooooo kako ova dzehenemska vatra prziiiiiii... maaaaaajkooooo mojaaaaa.... joooooooj pozivam sve srpske popove da prestanu sa silovanjem i iskoristavanjem dece kako smo to radili stotinama godina... i evo sad vidim sta sam zasluzio...jaaaaoooo majko jevrosimooooo, kako ova dzehenemska vatra prziiiiiiiiiiii....
Dzeko i jeste za engleske lige, brz, visok... i normalno jedan od najboljih napadaca Evrope... Sta mu jos fali... Osim zene.... ;)
\"najvrućiji\" WTF, man???