Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato su karikature poslanika Munammeda sloboda govora, lol, a ovo će biti sankcionisano, tragikomično, nema šta......
Da biste saznali ko vlada nad vama, jednostavno saznajte koga vam nije dozvoljeno da kritikujete
Sasvim jednostavno :) Evo i jedan dobar video! https://www.youtube.com/watch?v=ncPSfoQQ75g&ab_channel=Muhamed
ipak ima nade u europsku bijelu rasu
A da kazne srpske timove zbog transparenata i velicanja zlocinaca?
Hajmo im sergiju napraviti da plate kaznu! Bojkot UEFE!
Slobodna Palestina.Nabijem cifute
Treba naglasiti da su navijači Seltika tradisionalno ljevičarski / komunistički nastrojeni.Znači ako glasaš za SDA / HDZ a ložiš se na ovo , ispadaš glup kao i obično.
Bijeli fosfor palestincima - sloboda Bosni! Smrt palestini i svim palestincima - sloboda Bosni i svim Slovenima! Pogani islamci, do kada ce te od Bosne da pravite taoca pro-palestinkse politike kada znate da to vodi Bosnu u sukob sa svim svjetskim silama.
Duvaj ga krme jedno izdajnicko nismo bili prije 92 god ni islamisti ni turci pa su nas klali i ubijali komsije koliko su htjeli Nauci se jednom pameti i NE stidi se svoje vjere i nacije PAPAK jedan
lijekovi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
narod na balkanu je veoma blesav. zive po SADu ili EU a kobijagi ´´nevaljaju´´ nesto to normalno ko i turci u njemackoj nevalja ovo nevalja ono a sta trazis ovdje koji k....?
a sto se ne kaznjavaju ajax i totenham na utakmicama ovih klubova uvek su istaknute izraelske zastave ????
Podrška Izraelu i svim židovima. Koja je razlika podržavati tkz. palestince od podrske ISIL-u? Imaju isti cilj, mir i dogovor im nije ni u peti. Jedni i drugi proglaseni teroristima od strane cijelog civiliziranog svijeta.
ti si sramota za kršćanski narod. kršćanski narod neće nikad nasjesti na čifutske propagande. vazda smo bili najveći jebenjaši u historiji
Fakat jadna njegova majka kad zna kakvog idiota je rodila..
Da su nosili zastave Izraela, sve bi bilo OK. Možda bi bili i nagrađeni za "fair play".
Logično i očekivano.Evropo jadna li si i licemjerna.
Nekidan google obrisao Palestinu sa karte, danas se celtic kaznjava jer podrzava Palestinu i time se protivi okupaciji od strane Israhella, pametnom dosta. Palestinu su srusili, Siriju srusili, Egipat rijesili, Arabija je svakako na strani Amera, Jordan takodjer, znaci plan za Veliki Israel moze pocet, iduce godine prestaje vaziti sporazum o granicama na bliskom istoku koji je nametnuo linijarom granice prije sto godina, raspadom osmanskog carstva.
I opet nasi idu na hadz u Saudiju. Licemjerje il ne, odlucite sami.
@_Hodi_ P.S. Znam da se hadz obavlja iz vjerskih razloga, ne politickih, ali ja licno mislim da se trebaju muslimani sirom svijeta malo preispitati i vrsiti diplomatski pritisak na Saudijsku Arabiju po mnogim pitanjima. Pocevsi od prava zena, do nekih drugih stvari koje se dole desavaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Interesuje me kakva bi kazna bila za isticanje izraelske zastave kad igra bilo koji klub npr sa bliskog istoka,a da vidi cuda nece tamo niko da igr sa genocidnom tvorevinom pa su ih u europu uvalili
Hebem ti ov planetu vise. Otislo je sve da izvinete u tri lijepe... Da Bog da izrael nestao...