Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slažem se da je on vrhunski igrač, al nema o tu disciplinu da bi se mogao porediti sa Messijem ili Ronaldom. Da platiš 100 miliona eura a on nekog ugrize pa ti pola sezone ne igra. On je u rangu Ballotelija što se tiće isplativosti. Nikad ne znaš kad će napraviti kakvo sranje , a opet jedan vanserijski talenat.
Upravu si . Nema u Realu i Barsi izleta... Kako su samo osisali Neimara ili Ibrahimovica poslali kuci nakon polu sezone.
Ko rano rani: Edison Kavani ;)
Usra i sefa i stanicu
E moj Cavani, zabio je i DZeko Totenhemu 4 komada pa sta ?
Pa da nas nakon godinu, nemogu za Dzeku dobit ni onoliko koliko su ga platili :))))
na mjestu mu je ova
Uz sav respekt, jedna utakmica ne govori ništa o nekom igraču, posebno ne protiv norwich-a. Suarez je fantastičan igrač, al daleko od 90 milj €. Ozil je za 3 klase jači na svojoj poziciji, pa je 50 milja.
a suarez je za balea izmislio fudbal...
Ozil>Suarez>Bale
pa ko bi normalan poredio Suareza sa Ronaldom i Messiom?
Drzava im na staklenim nogama a oni bi da trose ko da lansiraju sputnika na mars....
neki dan objavljeno, "Spanija izasla iz recesije"