Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ta ce borusija protiv divova........
Neki dan Štrumfovi iskompleksirani pokrenuli temu na Klixovom forumu - Za sve navijače Haugesunda. Naravno kad je bilo 1:3 za Sarajevo, tema se odmah zatvorila. Kasnije isti ti kompleksaši pokrenuli novu temu: Za sve navijače Atromitosa. Kad je bilo ponovo 1:3 za Sarajevo, onda se opet tema izbrisala. Sad će pokrenuti novu temu: Za sve navijače Borussije Monchengladbach I to bi moglo lako biti ugašeno. Sreća pa navijači Sarajeva nisu kompleksaši da prave temu: Za sve navijače Metalurga :D Kompleksi su čudo, a Sarajevo nabija komplekse pogotovo prvim komšijama. Mi smo jedini tim iz Bosne i Hercegovine koji igra evropsko takmičenje trenutno :) Bravo Divovi idemo snažno i u sljedeći meč :)
@Pravda samo si loma glup :) prvo, niste igrali u finalu, nego u polufinalu, a mi smo inace, igrali cetvrfinale, samo sto mi nismo vi, mi ne pravimo buke kao vi i sl, a do 2010. god. smo bili mi trofejniji, dok se nisu pojavili Osimi i slicni, pa se koja para dala, pa pao koji trofej, zato tisu :*
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Podržimo domaću privredu. Kupujmo domaće!!!
https://www.youtube.com/watch?v=LlsZ6ukQ1Tk a gdje je ova vijest?
Joj što se vade sad jer ćemo ih preslušati, dajte budite muškarci, nema ništa loše u tome kad vas bolji pobjedi!!! Naprijed Sarajevo!
Dobro je to da nema Krusea i Kramera dva su to dobra igraca, jos vece sanse za Sarajevo da napravi veliki rezultat, samo hrabro Bordo tim!
Prošle godine Rijeka izbacila Štutgart pa što Sarajevo ne bi moglo Borusiju. Jesu jači a i Štutgart je bio, jesu iz Bundeslige kao i Štutgart itd ali nisu nepobjedivi. Kako god bilo samo divovi mogu igrati ovako jake utakmice sa prestižnim timovima.
Loša im izvlakuša, radi g.uza k'o meduza. Hehehehe, a sad ojektivno, bitno je samo da se ne orukamo u dvomeču. Sve ostalo je bonus.
Obrukamo pardon.
Bas su se prepali protivnika iz BiH ma o kojem timu se radi. Daj boze da Sarajevo prodje, al ovi su ako nista fizicki spremniji 100%. Nema teorije da im u trcanju pariraju nasi prespremni fudbaleri.
Pa lijepo je Staljin govorio nema čovjeka nema problema za nas hahhahhahahahhaa. Ma realno prejaki su oni i bez ove dvojice ne treba sad čudo od Sarajeva očekivati ja se nadam ako ništa bar koliko toliko ravnopravnoj utakmici ovdje na Koševu, jer bi bila stvarno senzacija da im poremetimo planove, Sarajevo je već napravilo senzaciju portiv Atromitosa, sljedeći korak Titula.
e kako su jadni ovi keljovci prizivaju da sarajevo izgubi,pa misevi maleni plavi smrdljivi pa da nije diva vi borusiju bi i dalje gledali ko odbacenu sto gledate .
iako sam rodjena u sarajevu i zivim u sarajevu tu noc cu svim srcem biti uz sarajevo :)
Sta je pisac htio da kaze? Ili jos bolje, sta je pisac htjedno da rekne?
rootman, zajebava se na račun onog 'iz čitluka' i njemu sličnih indijanaca.
BOJA FESA; BOJA DRESA , SARAJ'VO..
manki, udario sam ti minus jer ne pamtiš da ova parola datira još iz vremena bivše nam države Juge. Tada je to mnogima izgledalo simpatično pa ne vidim razlog što bi i danas nekog iritiralo. Ako ti baš smeta nemoraš čitati.
I dolazim na koševo u štrumfplavom dresu, da dam podršku pitarima.
Bujrum brate :)
Hajde pitari,malo više optimizma.... Najjači ste. Volio bih da jednom odem sa koševa potpuno sretan. A to znači-uplakani švaba
e dobro si, bas mi je bilo cudno da Zeljo tako rano ispadne
UVIJEK VJERNA BORDO ARMIJA !