Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam samo kako odbrana Bayerna namjerava zaustaviti Drogbu kad ih Levandowski ovako siluje.
rastavljanje na proste faktore, utakmica se trebala igrati iza ponoci jer mala djeca nebi smjela gledati ovakve hard core pornice :)
Ne može Messi biti najbolji ikad dok ne uzme Svjetsko.
ovaj Jale po citav dan visi na klixu i ispravlja,sta glumis j.e.bo te dedo u potiljak....
fino procitaj sta sam napiso,valjda ces skontat
Koji panglu, cuj \"tipkam ne govorim\", haha.... nego znas kako cemo, evo tebi jedan link za dijasporu, procitaj i nauci, propitacu te sutra. http://www.orbus.be/bosanski_jezik/nepravilno_pravilno.htm I ne, ne navijam ni za Chelsea ni za Barcu niti ih mrzim, navijam samo za svoj tiket kad se kladim na nekoga od njih. Ali to je za tebe visa matematika, necemo o tome, ipak si ti slijepi hobbit-lover.
Ne kaze se \"predpostavio\" nego pretpostavio (od pretpostavka). FAIL englez tipkam ne govorim,ako me ispravljas,ispravi da valja,ma celzi ekipa jednog bogatuna koji sve moze kupit samo historiju NE,i navijas za celzi samo zato sto mrzis barcu,a ta ekipa najbolji nogomet igra i imaju najboljeg igraca ikad.
Ne kaze se \"predpostavio\" nego pretpostavio (od pretpostavka). Kad razgovaram sa idiotima izrazavam se onako kako doticni zasluzuju. I ne grijesis malo nego puno, ja im recimo skidam kapu jer su sa igracem manje uspjeli dati dva gola na Barcinom terenu. Ne sjecam se kad je to kome uspjelo.
@Jale ma ti pocjepas kravu drama,posto vidim kako se izrazavas i kolko si \"zagorio\"pa sam predpostavio,ponavljam ti svako ima svoj ukus po meni celzi nije zasluzio da ide u finale mozda malo grijesim sto ih ovako kritikujem al eto....
Glupane, ped.ofili se ne istresaju na kravama i ovcama. I nisi pozvan da ocjenjujes da li je Chelsea zasluzio mjesto u finalu ili ne, dali su tri gola a Barca dva i tu je kraj price. Ne znam kako ti racunas \"zasluge\" (vjerovatno posjed lopte ili tako neka subjektivna glupost) ali u fudbalu se gledaju golovi, samo da te obavijestim. Kakvi idioti imaju pristup netu, boze sacuvaj.... oh, wait, there is no god.
@Jale \"ako celzi zabije prvi go...\" ne navijam za barcu,nisam napaceni navijac barce samo sam realan,finale ce bit bezveze odma da ti kazem jer ono sto celzi radi DNO DNA i onakav tim ne zasluzuje da je u finalu,Boze moj svako ima svoj ukus al eto....i ne razumijem kakva ti je to kultura,to sto si usamljeni manija.k napaceni pedof.il istresi na svojim kravama i ovcama itd....kakvi idioti imaju pristup netu boze sacuvaj....
Nezaboravimo \"BorussenFront\"; \"ProNRW\" ;\"Combar18\" i mnoge CheTni.ke i Usta_se koji su nasli plodno tlo u Dortmundu. Bas bih volio navesti imena nekoliko restorana koji su u vlasnistvu ove dvije zadnje navedene desnicarsko-ekstremisticke organizacije koje ocigledno djeluju internacionalno.U takvim lokalima veceraju Ivan Perisic i Neven Subotic da bi poslije grillplatte zapjevali uz gusle. Dortmund Oberbürgermeister Ulrich Sierau mag es nicht, wenn schlecht über seine Stadt berichtet wird. Aber es ist unsere aufgabe das böse zu bekämpfen. ANTIFA DEUTSCHLAND UND ANTIFA BOSNIEN-HERZEGOWINA HAND IN HAND!!!!! Ali nazalost gospodine Sierau
npr.*
Joj što ne mogu ovoga \"samo se brane i kontra... igrajte malo fudbala\". Je li to da bi se reklo da neko igra fudbal mora igrati kao Barcelona? Peljati loptu po pola sata da bi skupili 70% posjeda od kojeg nemaju nikakve fajde? Meni je pnr. puno interesantnija igra na kontru nego ono što radi Barcelona, ali svako voli nešto drugačije...
Braune Hochburg Dortmund. Dortmund ist die westdeutsche Hochburg der Nationalen Autonomen. Stadt und Polizei bekommen das Problem komischerweise nicht in den Griff. Jer Dortmund je oduvijek bio uporiste desnicarsko-ekstremisticnih organizacija.NPD,\"Combat18\",\"ProNrw\",\"BorussenFront\",\"SkinheadFront\" zato su trend-marke odjece u Dortmundu naprimjer „Thor Steinar“ \"Fred Perry\", \"Pit Bull\" ili \"Lonsdale\" a od muzike se slusa „Kategorie C“ i slicno.Drage parole i uzvici su izmedjuostalog „SS, SA, Borussia!!“ ili „Scheiß Antifa!!!“.
ko igra u finalu LP-a....mene bi bilo stidd :D :D
Nisam, sroljo mali, tvoja mi mama ne da spavati, kuja je looda ko struja.