Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zasto nebi doveli i Bekenbauera i on je bio u 1969 do 1974 medju najboljim igracima svijeta xD cim se ovaj navijac sarajva hvali jos nas napominje bio najbolji strijelac 2001 i 2003 jarane DECENIJA je prosla odkad je on bio najbolji strijelac
robijaš pazi da se ne ugušiš od SMOGA ;)
preci ce tvoje auto jos toliko i opet mu nista nece biti tako da...
bolje sa sirokim igrati utakmicu nego s vama u svakom slucaju, il platite kiriju ili bjezite sa gradskog stadiona \"Kosevo\", ionako vam je bolje da se sami ugasite, ovom gradu je dovoljan jedan pravi klub. naprijed zeljo ljubavi moja, vole te tvoje ustase s juga :)
Apel FK Sarajevo da prestanu brukati ovu zemlju na svakom koraku....
Kupuju Turčina, a Vahidin Musemić slobodan igrač, cccc?!
haha prije 8 godina... smijesno. i moje auto je bilo novo prije 6 godina pa je otad preslo 120 000 km
šta se ba bunite žmeljo je vazda baco na onu stranu, šahovnica majka...pogledaj istoriju igrača u žmelji samo... nije iznenađenje nikakvo... očekivalo se to... multietnički klub...babo i sin osim stašu, vođa šipac, a \"navijači\" vjerne patriote...
Daleko je 2001 i 2003 HAHAHAHAHAHHA tad prvi strijelac sad penzioner u kolicima HAHAHAHAHA Svaka cast Argentinci..
strunfici prodajete se za sicu
nek je vama LISTICA sponzor. TO JE NAJBITNIJE.......................
najveca sramota je ta sto ce zeljeznicar igrati prijateljsku utakmicu na pecari sa fasistickim sirokim. e to je sramota, uprava tog kluba nema respekta prema svom tragicno preminulom sugrađaninu vedranu puljicu. fuj bagro!
glu.pane,kako ce biti mlada snaga ako je 2001 bio najbolji strijelac turskog prvenstva.A i s obzirom da nikad nisi cuo za Yilmaza,mora da si veliki poznavalac fudbala.I nema sanse da on igra i za jedan klub u BiH.
SRAMOTA ZA SARAJEVO... IZGUBITI OD NEKOG DRUGORAZREDNOG TIMA I TO IZ SVICARSKE!!!!
Igraci tog FK Sarajeva su jako jeftina radna snaga, ljudi igraju cjelu polusezonu za dva pakta virsli. Samo ovaj novi pupoljak, ta nova mlada nada pronadjena u Turskoj nece igrati bez 3 paketa virsli A klase. E to je vec problem za optereceni budjet tog kluba (institucije)
Turčina Šćepanović hahaha
@lol...HAHAHAHAHAHA---HAPOEL