Kvalifikacije za Ligu prvaka
0
Borac večeras s Maccabijem
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vodi 1-0 borac golllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Ante kako ti ma-te.ri si.se re--.zem
navijao bih za borac da nisu skandirali navijaci \"ratko mladic heroj\"
Predstavljaju BiH jer moraju. A titula se slavila sa likom Ratka u pozadini. Iako nisam pobornik lažnih Evropljana i njihovog jevrejskog trpanja u LŠ, volio bih da isti utrpaju ovim našim lažnim predstavnicima petardu. Čisto Ratka radi.
SRBE NA VRBE
ofiran ti je nik srbine
guzim mamu i tebi i borci i svim banja lucanima, eto ja sam nacionalista mozda, ali tebi je.b.em ma.ter u svakom slucaju
...a sad im je godra kad ih BiH posalje u Ligu prvaka...
A što ih Sky Serbske nije prevezao sa Trebinjskog Airporta, kad neće iz Bajne Luke. Pa Dodick je sada šef svega što leti. Cigani lete u nebo, iz Budima i Jazuk Pešte!!!!
Podrska Borcu iz Gorazda...Sretno veceras!
sretno banjalucani,samo hrabro kit@ nacio.nal.ist.ima
Puno sreće Borcu iz glavnog grada BiH. Nacionalisti maknite se iz sporta i znajte da ne pomažete momcima Borca koji su svojim radom osvojili titulu prvaka i izborili plasman ne evropsku scenu. poseban Pozdrav Stajiću jer Koševo ne zaboravlja svoje igrače čak i kad nam postižu golove.
za krst casni i slobodu zlatnu! borac!
hocel biti prenosa i koja TV ce prenositi ???
ubit ce ih makabi s bismilom!