Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je premala kazna.
vodjama navijaca koji su inace dileri...udba diktira sta ce postavljati i skandirati...za protuuslugu nece biti hapseni za dilanja...
U civiliziranim zemljama bi letjeli u 4. ligu, narocito ako ponove stvar.
Ovo bi bilo isto da na utakmici Bundeslige velicaju i daju podrsku Hitleru parolama i transparentima. Sumnjam da bi taj klub do kraja dana vise bio aktivan. Svabo jest danas velesila jer je pogledao historiju u oci, izvinuo se i ogradio od toga za sva vremena, nesto o cemu pojedini ne razmisljaju i sumnjam da ce ikad uraditi.
Stid me svog grada 😔 smradovi misle samo da srbi gledaju borac sramota
treba ga komplet zatvoriti...
e čuj 3000 KM je li to po glavi navijača ili ukupna kazna? Smiješni ste. 50000 odrezeš odmah svakom klubu koji veliča ratne zločince i opravdava agresiju.Pa nek oni mašu svaku utakmicu sa čim hoće.
Trebalo je 300.000km.pa nek igraju
Sta vulturesi jos postoje?
Da je 30.000, pa hajd
Ok kazna je za klub i relativno je mala, ali šta je sa tih pojedinaca koji su to uradili? Ima li kazne za njih? Zašro kazna samo klubu, tu ima i individualne odgovornosti
Budalaština. 9 utakmica bez publike 50.000KM kazne i oduzimanje 3 boda ili ništa baš ništa
Chetnici, fasisti… posebna je to stoka
Dajte meni vlast ... Ne bi oni meni živili dugo samo kad bi ja bio na vlasti ... U po noći posaljem ljude gdje stanuju ovi teroristi i samo bam , bam sa prigusivacima .. tijela nestanu .. jesu postojali , nisu!
I SA OVAKVIM NAARODOM IMADI DRZAVU IMATI SPORT PA TAKVI NISU NI ZA ROMANIJE JER I DIVLJE ZIVOTINJE BI SE STICILE
Pustite da se odvojimo hah
Ne treba ni igrati sa cetnicima. A doduse pustili su da savez vide ti koji razmisljaju kao oni sto su postavili zastave
Izbaci ih iz takmičenja i ugasi klub
500 km na zrinski danas kvota 2.20 pa sta bude.
Kazne saveza su preblage. Za jednu baklju treba biti 1000 KM kazna, za transparent poput ovih 10.000 KM i prazna tribina, za vece nerede jos i vece kazne. Pojedincima koji sve ovo cine trajno zabraniti ulaz na stadion. Klub kojrm se ponovi prekrsaj izbaciti u nizi rang.