Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj Hart bolji? Statistika sve govori, koliko je Hart dao golova a koliko Begović?! :)))))
Nije stvar u tome da li je bolji, ali nema sanse da ce Begovic biti prvi izbor ispred prvog golamana Engleske reprezentacije, pa nisu Englezi ludi, Begovic moze samo u City ako Hart ode
Ali Begović je prvi golman BH reprezentacije. :D
Ovo je srž cijelog problema. Bolje mu je ostati u Stoke-u do kraja sezone pa onda negdje drugo otići ali ne u City. I za Džeku je bolje da što prije napusti taj klub. Tu samo uništavaju igrače. Nakupuju kamaru igrača za ogromne novce, tim momcima navale golem pritisak nerealističnih očekivanja i onda očekuju preko noći sve trofeje. A momčad nema nikakve kohezije i hemije. Svako igra za sebe. Tako se ne gradi šampionska ekipa.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
EKy 90 nabijem i ja bih na onu stvar-Hrvatska u srcu uvijek i u svemu protiv bih.
revan,naravno da ne bih niti jednog bosanskog kloca u svojoj reprezentaciji ,naravno mi smo za vas gospoda. Uvijek smo bili zapad,a vi kao i uvijek nepoželjni.
ma nabijem ja i tebe i citavu hrvatsku znas ..
Malo si kontradiktoran. Skoro cijela reprezentacija ti se sastoji od "bosanskih kloceva". O tome da ste vi za nas gospoda, s obzirom da dugi niz godina živim u obje zemlje, mogu reći da se bolje pravite da jeste, ali ste ispod površine ste balkanska sirovina koja želi da je u Zapadnoj Europi. Žilina je najbolja ilustracija. Ljudi su bili toliko isprepadani od tordinih huligana da su mislili da dolaze Huni kada smo mi gostovali. Naravno, ispostavilo se da smo mi sušta suprotnost vama i da smo odlični gosti- Toliko o tome ko je gospodin i kulturan a ko bjesni vandal.
Oni ti ga puše Asmire...
pa samo nek se osvrne na broj gresak iz kojih je hart primio golpa onda seronja nek nesto kaze
Poklopite se po ušima gaetano ,vi ste samo dobri kao likovi za viceve i za fizičke poslove,kopanje kanala i slično.
Možešmisliti kakva su ekipa kad im je on najbolji strijelac,jad jadni.Nisam ni rekao da je Pletikosa bolji ,samo sam konstatovao da NITI JEDAN GOLMAN NIJE NIŠTA POSEBNO PROSJEČNOST I NIŠTA VIŠE.
Gaetano nabijem i tebe i begovica .Seronja i on i ti.
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
GENERALNO NA OVIM PROSTORIMA VEĆ GODINAMA NEMA DOBROG GOLMANA I TO JE TO.
Pa kako nema kad je Begovic tu em je jedan od statisticki najboljih golmana jedne od najjacih liga svjeta em je prvi strijelac ekipe???
Pa naravno da je bolji,e jest mi begović jak golman.To postoji samo u bošnjačkim medijima,kad je tako dobar što nije u nekom jakom timu,je malo morgen.
bolji je od pletikose u svakom slucaju....
pomalo ba! Asmir je gigant! nidje veze,cuj "bosnjacki" mediji,malo zdravog razuma i kablovske od 10KM i svi mediji pricaju o njemu!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bolji al kod zude u kuruzima
Čuj bolji hart možda ima bolji gel za kosu a ostalo ništa nije bolji
svak svoga konja hvali,mislim ruzna kotatacija ali znate na sta mislim :)
Jes al u qrcu.