Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
covjek mozda ne zna engleski, ali bi bio bolji selektor od susica.
Zar Sušić zna engleski? :O
ja sam govorila da baka ne zna engleski, ali u svakom slucaju bi bio bolji selektor, vise sam branila baku u komentarima iznad sa ovim "rezultat iz opend" nego sto sam poredila koji zna vise jezika.
Poliglot Baka je za teletinu Sušića Mourinho.
Ma bret da je i Ćiro selektor pregazili bi ovu grupu 100%. Danas bi imali tri boda i gol razliku +7.
brate*
Pjanicu kad krenes naprijed idi naprijed, a ne samo nesto da se vrtis oko sredine terena i vracas loptu nazad.
Ama sta se otvorilo drugim reprezentacijama u nasoj grupi,bogami ko da smi mi Švabe,pa sad je to neka bruka,pa mi imamo problema odavno u repezentaciji,nije to od juce,to je jedna stvar,a drugo,pa ako novinari napisu da su to sve zvijezde i zvijezdice,ne znaci da to bas i jesu,pa da jesu,ne bi igrali u klubovima trece klase,ko je to u M.Unitedu,u Realu,Cheleseu ,Arsenalu,Liverpoolu,Milanu,itd itd...dajte ba,sve je to nazor,nema tu jos igraca kakvi bi trebali biti....
Moglo bi se nekad odigrati i u Sarajevu..
Baka pokazi nam listić svoj
Baka proleti iz dvice u dvicu, baci li koji dinar?
Sliškoviću ti si ljudina i gospodin za našeg tutleka na klupi. Molim te vrati se.
U Ruandi opet sranje!!!
Trazim jednu rijec da opisem cijelu situaciju, repku, trenera, anemicne hablecine sto dolaze ovdje da likuju porazu BiH itd. Kako god da okrenem, jedna rijec se namece kao opis ovih kategorija. JADNO!!!
Nekadašnji nogometaš, nekadašnji trener (izbornik), nekadašnji nogometni stručnjak,a sadašnji promašeni slučaj.
Baka, svjetski i evropski prvak moze izgubiti. Samo mi nismo ni jedno ni drugo. Niti je Pape Del Boscque. Poraz pozitivna stvar!? Mozda u pripremnoj protiv Lihtenstajna u Tuzli. Ne i sinoc. Susic najbolje zna!? Nema on veze, a ni ti moj Baka, ako to ne vidis. Ili nemas muda da ga prozoves? Ako se izvuce pouka ? Kakva pouka, sta to nije stimalo, sastav, formacija, Lulic na beku, tupo gledanje bez ijedne rijeci ... Daj recite vec jednom pa da napokon izvlacimo pouke. - Ne seri Baka!
Koga bi ste vi doveli na mjesto selektora???
Koga mozemo platiti?
Bilo koji trener iz premijer lige Bosne i Hercegovine je bolji od Safeta Susica, on nema inteleaktualni kapacitet da vodi jednu organizaciju kao sto je nogometna reprezentacija BiH, njegove izjave nakon meceva to potvrđuju, "ovo je bio los dan", "igraci nisu bili dovoljno spremni" "nismo imali srece" "neki igraci su zakazali" , ako je ovako bilo protiv kipra, sta li ce onda da se desi kada budemo igrali sa nekom ekipom koja je u prvih 100 na fifinoj..
Meni samo nije jasno kakav to obraz čovjek mora imati, da nakon silnog pljuvanja navijača i blago rečeno katastrofalnih poteza, ne želi dati ostavku. Mako moja, pa kakvi su to ljudi. Ja bih pobjegla glavom bez obira, da me više nit' čuju nit' vide, realno. :S Svašta..
Što bi bježao, ima sigurnu i masnu platu i realno niko ga drugi ne bi ni upola platio i ima podršku od grobara iz NFSBiH, i još trolla naciju posljednje dvije godine. Ma milina.
s velsom će biti još gore, bolji su od kipra, fanatično su borbeni a imaju i onog klempu Balea koji je za sve odbrane a pogotovo našu prava noćna mora
Ovo sto su sinoc nasi pokazali to je BRUKA i na kraju i Pjanic penal nije relizovao treba ga izbaciti