Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam šta je on to rek\'o loše. De nek\' meni neko kaže da sam najveći, najsnažniji i s najboljim fizičkim predispozicijama...častim piće odmah.
Kako ja igram za Italiju ??? :P A jesam se jednom S.J.E.B.A.O kad sam prvi put vidio mamu i tatu,uhh oni bijeli ja camuga zesca i zato malo ovako sad pobjesnim ,ali nemojte zamjeriti,ja i Dzeko smo najj frendovi i sigurno da me i vi sad volite. Ajd vozdra raja ode sa Dzekom Pesa ! I samo da znate ali Psssssssst perem ga po 6 -0 ;)
1.Trazi covjek da se ne moze uci u formacioni centar sa dvojnim drzavljanstvom (ja te formiram i ti kasnije igras za drugu zemlju) jer ih je masa usla u formacioni centar sa dvojnim drzavljanstvom. 2.Trazi da se uvedu \"kote\" nesto kao kod nas po kljucu. toliki procenat ovih i onih rasa ili ti vrsta. Losa mu je komunikacija bila i neke stvari su izasle iz konteksta razgovora preko novinara koji su dosta naduvali neke izjave ali u sustini to je to.
osim sto su najspremnij fizicki, ja bih dodala i naobdareniji su duzinski, tako da Blan psssss
@ Dizda 30% Jeste uvredljivo, ali ja nigdje tu ne vidim Blancov citat osim onoga koji hvali crnce. Da li stvarno to 30% iznio on ili neko iz FFF, ko zna. A crnci inače vole da što brže polete i viču: \"RASIZAM!!!\"
@ ovi iznad moroni Spominje se neka kvota od 30% crnaca u ekipi, i to je uvredljivo ali o tome jako malo napisano!!
pa to je isto kao da ja kazem da su najbrzi ljudi na svijetu crnci, najbolji kosarkas na svijetu crnac i najbolji nogometas svih vremena crnac a oni mene optuze za rasizam! NE KONTAM!
Ovo vise zvuci kao da ih brani nego da ih diskriminira. Umjesto da ga podrzavaju oni jos kake. Ako koga trebaju napadati onda one ljude iz saveza.
@ovaj iznad Ti si moron...
@ovaj iznad Ti si moron...