Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drugim riječima treba staviti kuću na Holandiju protiv Irske.😎
i kuću i okućnicu,
Grupa za nas
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Liga nacija je dosta stvari zakomplikovala. Eto mi sad imamo tu sansu preko te lige ali po meni sasvim nepotrebna.
"Restruktuirala"??????? Piše se i kaže "restrukturirala". Je li iko od vas išao u školu, ili samo glumite da ste novinari pred polupismenim svijetom?
Naši bi i ovo batalili. Idemo na pobjedu
I izgubiti je rezultat
Kakav je ovo tekst gluho bilo. Sta ste nadrobili, ali ste stavili glamurozan naslov, bas kao komsije o nasilju nad Ronaldom u Zenici. Jadno i cemerno. Pa gdje vam u tekstu pise kako Irska ide direktno u baraz ukoliko bude porazena od Nizozemske ???
Da je nama kakva opcija da se porazom negdje kvalifikujemo, namah bi prosli.
Bas me zanima koji vam je izvor ove informacije
Zbog cega nece ici irska u baraz ako grcka bude druga, nigdje ne pise u tekstu
ovo je totalno loše posloženo između direktnih kvalifikacija i lige nacia.
Pise novinar klixa da Irska porazo. Ide u baraz jos pise da dobro ste procitali i sve bi to bilo ok da je novinar procitao dobro sto napisao da treceplasirana Irska porazom ide u baraz jer je Francuska osigurala plasman a Holandija i Grcak se bore za drugo mjesto i imaju 6 bodova vise od Irske oa novinaru dragi kako je onda Irska treceplasirana ako ima 3 reprezentacije na tabeli ispred sebe
Je li kome jasno zašto neće igrati baraž ako Grčka bude druga?
Pa pše fino na kraju teksta !😗
Znaći igramo s Irskom ! Razbićemo njia !
Hajd' bar se nisu obrukali.
Povećanjem broja reprezentacija na Euru i uvođenjem lige nacija UEFA je zapravo najviše pogodovala kladioničarskoj industriji koja je u prošlosti najviše novca gubila na reprezentacijama. Međutim, proširenjem i povećanjem reprezentativnih utakmica, dozvoljava se tim istim reprezentacijama puno kikseva kao i klubovima što ide na ruku kladioničarskoj industriji.
Ništa mi nije jasno