Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Timo Werner nije zvijezda Chelsea. Timo Werner je igrac Chelsea. Havertz vec jeste zvijezda Chelsea.
Ma nije ni Hawertz ako gledaš cijelu sezonu.
Kakva zvijezda havertz nije igrao pola utakmica ove sezone, a werner moze biti samo zvijezda padalica
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A pazi ovo kad je Löw osvojio WM u Brazilu mali Kai imao 13 god. a WM u JA se ni nesjeca. Eto u kakvom dobu zivimo kad djeca se svugdje petljaju.
Ako budu pravi Njemci odstranit ce obojicu iz reprezentacije.
Werner je ove sezone masio sve zivo, i on se nesto buni..
Havertz i nekako a ovaj Werner obicni panj
Werner ove sezone sve promasio, kao sto je Dzeko promasio u prvoj sezoni za ROmu. Vidjet cete Werer ce ove sezone biti prvi strijelac engleske.
Werneroa najbolja pozicija na terenu je negdje iza gola da trci po loptu kad je neko nabije.
Haj havert al sta hoce werner, on je poentu promasio 😂
Ja kao navijac Chelsea smatram da su klinci upravu. Mozda nisu zvijezde ali su svakako bolji od Sanea ili mrtvog Milera.
U snovima mozda
Werner sigurno neće zaigrati, to možeš otpisati. Na takmičenjima gdje se svaka prilika za gol mora iskoristiti, ne može se Werner uvrstiti u početnih 11. Koliko prilika treba Werneru? Dao je bukvalno golova ko i ja koji Chelsea nisam očima vidio.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jogi Loew je na isti nacin prije tri godine Ter Stegena stavio na klupu na svjetskom prvenstvu a stavio na gol Neuera koji je tu sezonu proveo povrijedjen a oporavio se tik pred prvenstvo, dok je Ter Stegen imao sezonu karijere. I svi znamo kako je dalje prosla Njemačka…
Aj levata pa vas dvojica bi u bayernu treca postava bili
Koga interesuju Švabe.... Informacije nam trebaju iz Rovinja
Bild nije neki pouzdan izvor.
Nepostivanje trenera
Samo zbog Lowa imaju velike sanse da ne osvoje, karina covjek. Werner iskreno nek bude sretan sto je pozvan koliko se ispromasivao ove sezone, Havertz igra poziciju koju Muller igra tako da nek ne sere jer ispred Mullera nece igrati sigurno, niti je dobar ko Muller.
Trebali su lowa otpustiti, dobra ekipa a zbog njega ce ispasti u grupnoj fazi