Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo civica ko pozove sljedeci put odma otkaz dat. Lik nam je na 5 utakmica direktno zeznuo rezultat
SAVEZ NAPOLJE VICO GEYU ODLAZI
Jel nam sad savez kriv. Od gotovog napravimo veresiju. Povedu i povuku se momentalno umjesto da izadju visoko, prave prekrsaje i umrtve igru.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Civicu serem ti se na igru,sve si sjebo
Dok su dijaspora igraci bili na terenu i nesto smo ko igrali...a onda udjose hendikepirani menadzer igraci i unistise sve...Sad nazad u clanarina fudbal i namjestene lige po mjeri uprava i trenera..i zagarantovano nikad nista necemo napraviti za jos 50 godina
Ko je stavio Civica da igra ? Naravno selektor! A ko je postavio selektora ? Naravmo vico. SAVEZ NAPOLJE
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nikad više nisam priželjkivala pobjedu naše reprezentacije
Ljudi ratuju i doðu ti na domaći teren mlatnu te po ušima,al imamo mi našeg dijamanta šta nas briga
ovo vam je Peteva Kletva.Sve dok se nwpromjeni ovaj Mafijaski Savez
ima boljih odrambebih igraca u Zrinjskom nego Civic i Kovacevic.Katastrofa Kiks Igraci.Ovo nije prvi put da su nas sjebali.To je ta Mafija iz Saveza i Menadjeri.Na kraju krajeva mi je drago da neidemo na Evropsko samo zbog ove Mafije u Savezu koja nije zasluzila to.Kvalifikacije su najgore ikad bile a grupa se trebala proci.Bili smo bolji od Ukrajine ali kao sto sam naveo prije ovaj Mafija Savez to nije zasluzio.
Pa kako to igrate protiv izraela a toliko podržavate gazu, i pljujete po Ukrajini? Munafikluk? Kako Srbija nikad neće igrat protiv Kosova, tako ni vi ne biste trebali protiv IZR. Ali bitno je prozivati ljude u ratu (UKR) da nisu na strani Gaze a eto vi jeste, vi ste toliko na strani da igrate protiv i dajete legitimitet zulumćarskoj tvorevini. Hoj Bošnjaci, i sam sam Bošnjak ali vi boga mi draga, niste svjesni vaše nesvijesti i poganluka. Ovoliko pljuvati po Ukrajini... Strašno.
Ovo je bolje odgoditi nego da se igra...ovo neće biti prijateljska nego neprijateljska utakmica...
Treba u utorak bojkotovati utakmicu na Grbavici protiv Izraela i da Zmajevi odbiju izaci na teren u znak solidarnosti za Gazu . To je minumum minimuma sto trebaju uraditi
Dok budu ulazili gađat Izraelce jer su došli kad budu izlazili gađat naše jer su igrali sa njima.
Ovo je stvarno sramotna vijest. Nadam se da će igrači odbiti.
s genocidnom tvorevinom se ne smije odigrat utakmica! sikter bagro
Ako su imalo svjesni odbit ce da igraju. Svakako nema nikakvog efekta
Hoće li Vico doći na utakmicu ? Pitam za druga ( Hadzija nećemo te vise dirati, i nećete )
utakmica s ghenocidasima se ne smije odigrat!
i sta ja sad trebam tranciku dat da gledam ove šošone kako gube opet
Ja da se pitam samo bi došao na utakmicu i okrenuo im leđa.