Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma pljunuti Dominkovic :)))))) saaaanjaaajjjjjj :))))))))))))))!
Ma jest fino sjediti u fotelji imati finu placa a pogotovo od ovi Muslimana uzimati novac.Ma micemo da rasturimo cjelu ovu rebku a pogotovo kad ubucem dres u lijepe nase ja presjednik ove vaseg saveza hahah.Sve igrace koji su dobri koji su Srbi i Hrvati neka udma igraju za njih jel ovde netrebaju da igraju .
Da \"losi \"smo u nogometu/fudbalu jer nam nasi talenti ( ali ne i svi i ne oni prodanih dusa ) igraju u susjedstvu, a na celu Saveza nam sjede glavonje Dominkovic, Usanovic...sta reci, nego takvi poput tebe koji zive u BiH, koriste se svakim njenim dobrom, a mrze sve sto je njeno...JADNO! Ne znam sta ti uopste radis na ovoj stranici tacnije, na ovoj temi kada to tebe ne zanima, nasa lijepa i nama koji volimo nasu jednu jedinu BiH, najbolja reprezentacija?! :)
Gramatickih gresaka i nepismenosti Hercegovac! Zalosno, znas se svadjati a ne znas pisati!
Za rabira koji izgubijo porijerklo. Moj Rabiru znam da ti je tesko da vidjeti cinjenicu da nap taj modric i corluka koji igraju u engleskoj koja je jedna od njabolji liga u svijetu.Kad neki musliman ode u neki vec klub onda mores da nesto pricac Modric je sigurno dobar igrac nebi dali toliki novac da ne vrijedi njegovo vrijeme dolazi polako.Za hrvatsku ko igra nema veze odakle je vazno da je Hrvat i da voli svoju domovinu i da igra za nju to sto vi balije pricate da vam nije ovi porijeklom iz Bih to nikoga ne intersuje.To samo vas intersuje zato sto patite od zavisti sto niko nece da igra za vas to se nece nikad desiti.Nego pocnite se baviti sta znate naj bolji a tu ste naj bolji u sjedecoj odbojci onda mores komentirato o toj temi jer ste u tome dobri a ne o Nogometu.
hahha e moja balinkuso u dimijama .zao mi je da nisi nausila Zemljopis da neznas gdje se nalazis da Bosna podjelöjenje da samo na papiru postoji.Ja vrlo dobro znam sta sam a sta vi to pricate ovo ono to nas ne intersuje .Mi igramo za Hrvatsku jer smo Hrvati i sta je volimo jer je nasa domovina za Bosnu igraju samo oni koji nemogu da igraju.I ti koji igraju oce samo da bolje da se prodaju vani.Znam da vas to jako boli kad vidite kad je neki igrac igra za Hrvatsku a koji nap porijeklom iz Bosne ko nap Petric,Corluka,Raketic,i njabolji vani i ne igraju za vas Poturice.Pa samo vidie kako ste narod Ciro Bazavica ste prija uvijek govorili da je protiv bosne sad ste za njega to ocu reci da ste narod koji nema svoje ja nego kako vjetar puse tako se okrecete.
@HERCEG-BOSNA nauci molim te pisati i naravno geografiju da bi znao gdje se sta nalazi balinkusa nisam niti cu biti a to sto tebe puca kriza identiteta niko ti nije kriv ciro jest katolik ali on sam govori kao npr.sinoc da je hrvatsku repku do treceg mjesta odveo bosanac (tv sa)
Dusmani mogu da nas povuku za kitu lagano. O repki necu ni da pricam pogledajte samo igrace i ko igra i bit ce vam jasno. A za herceg i hercegovca pa u hravatskoj igraju samo bosanci kretenu jedan da vam nije Bosne bili bi i gladni i zedni. A varteni ce polahko dole i ovo sto su napravili mogu samo zahvalit bilicu a imate igrace ko kurac primjer Totenhem kliko ko vrijedi jesu budale kupili oni Modrica Corluku igraca majko si slatka
Ma ljudi cimu se takva bruka dize uvez te utakmice mi nismo za taj sport.Mi imo svoj sport a to je sjedeca odbojka u tome smo dobri.Redovno idemo na takmicenje .
vrijeme je da nam se ovi iz sumske i herceg-ovci za promjenu naduvaju - niko vam ne osporava (izrodi) to sto navijate za drzave kojima niste ni za ku..c al\' zasto onda uopste posjecujete ovaj website? fuck-off!
Znate koliko me zanima BIH.Koliko i treca kazahstanska liga.
Jebeš Tursku.Kako ćemo ih oderati u Subotu,pička im materina turska.A onog koga uhvatim da navija za Tursku, likvidirat ću na licu mjesta.Ima da osvatimo komšije(Hrvate,zbog nesposobnosti suca i ponašanja onih govana koji su navijali za Tursku).BiH!
Hajd se ti lipo \"malo\" vrati u skolu da obnovis gradivo! :(((:((( P.S. Nemoj da se deres!
HAHAAH SARAJAKA-BALINKUSA STA SI TI CITALA DA NIJE MOZDA DNEVNI AVEZ ON TO UPOSTE NIJE GOVORIJO SAMO REKO DA STE U RANGU SA ESTONIJOM I ARMENIJOM A TO STO STE POBJEDILI ESTO NIJU TO JE SLUCAJNO:TO JE ZASLUGA HRVATE CIRE BEZ NJEGE STE NISTA OBICNA BALISKA LIGA:ZATO CE VAS VASA BRACA TURCI DA VAS POGAZE HAHHAH NAVIJAM NARAVNO ZA TURKE ZA VAS NIKAD NEMOGU DA NAVIJAM :
U intervjuu objavljenom na Internet portalu krovnog svjetskog nogometnog tijela (FIFA) španjolski izbornik Vicente del Bosque s izuzetnim respektom govorio je o nogometnoj selekciji BiH. Već na početku razgovora španjolski izbornik se nije složio s konstatacijom novinara kako je europski prvak odradio utakmice protiv dva najlakša protivnika – Armenija i Bosne i Hercegovine. Ne bih se složi s Vama. Bosna i Hercegovina će dokazati svima kako nije lagan protivnik. - rekao je Del Bosque. Ali teoretski Belgija i Turska bi trebali biti vaši najveći konkurenti u grupi. - nastavio je novinar u istom tonu. Ni slučajno. Zajedno s njima bi stavio Bosnu i Hercegovinu koja također može završiti kao drugoplasirana ili čak kao pobjednik naše grupe. Vjerujem u njih. Uzrokovali su nam mnogo problema, a u svojoj drugoj utakmici postigli su čak sedam pogodaka. Imaju dosta kvalitetnih nogometaša koje svoje iskustvo skupljaju širem Europe i svima će biti u neugodan protivnik. - nastavio je španjolski izbornik s komplimentima adresiranim na račun bh. nogometne selekcije. evo vam cijeli interviju sta je reko