Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srećom pa smo brzo ispali, do finala bi potrošili pola budžeta.
Vidi samo kako sjede bahato... seljacine
Zanima me o cijem trosku ???
Ja im ne halalim!
Nek ne idu vise,dva puta bili i odmah raspad sistema
svaki put kad politicari bodre nase, izgubimo
bolje da sam sebi platio da fledam tekmu da guzica vidi puta nego ovim parlamentarcima
B A K S U Z I Pu, pu, pih!😭
Ja ne znam jesmo li mi ikad pobojedili kad su nas otisli gledati ovi politicari i pozeliti srecu 😂😂 Vole gledati ali iz budzeta para uloziti u ovaj tzv. sport ma ni u ludilu..
Nemoj vise Niksicu dzamije ti.
krme debelo svoje dupe vucaš po utakmicama a lažeš narod za fakin minimalac, trošiš pare što ti ostavio fadil i njegova vlada bez mandata... hebala te amerika i evropa pi.k.o. prodana...
Jeli nikša opet održao motivacijski govor kao protiv holandeza
Nemojte više majke vam mile, čim vi na tribine, naši izgube
Nikšić je tu? Nije mi žao što troši naše pare, ali izgubićemo sigurno.
Zasad na političkoj sceni nema boljih, u SDA u toku izbori Gradskih i Opštinskih predsjednika, jad i sramota ista matrica kao izbor predsjednika SDA BIH, bez skupština MO onako na koljenu ispuni i dostavi, krađa i krađa, rezultati dva izborna ciklusa katastrofa, članstvo se raspada a Bake se češlja. Odi do Gračanice na kahvu možda ti se razbistri.
Pa ovaj Nikšić nas zajebava,on prdi 5 dana po tekmama dok se u državi sve raspada,neću uputiti sve najgore psovke lubenici i njegovom patuljcima,već onima svima koji su birali ove bezobrazne debile i kretene zvana trojka.
kad ih vidim, pa oni nisu sposobni da dodiku beru jabuke u vocnjaku, a kamoli da se politicki nadmecu.
Ma ja, to sto nema Budzeta i sto je minimalac jedva 300 eura, moze cekati. Narode kozo
Evo opet ljiljani ccccc, pa zato nece karoatski doseljenici navijati za nas. Nije ni cudo🤣