Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fudbal je kolektivna igra, ako nasi misle da su bolji samo zato sto "igraju" u vecim klubovima varaju se.. Izraelci se dobro poznaju vecina ih igra u domacoj ligi i dobar su kolektiv ..nece ovo biti lako al opet sretno
sav je on tetoviran, ne pristaje mu uz ime nikako
https://www.facebook.com/profile.php?id=100008744045865 Eto babe
Pokazali ste u Septembru 2014 protiv Kipra kako tesko gubite,a ti Besicu bolje da se ljecis agresija je u pitanju,pa bi sigurno i cesce igrao u klubu.
Ovi sto mi DISLAJKUJU zbog cega to?zar nismo izgubili od KIPRA u ZENICI,a ovaj kaze da nas je tesko dobiti u ZENICI....
On mora malo da smanji svoju huju, da ne bi dobio crveni pa da svi zajedno s njim ne ispušimo. Na početku je bilo simpatično, ali sada kad smo u krizi to sebi ne možemo dopustiti.
U Izraelu su nas razbili, brukali smo se, sad možemo samo zamisliti koliko trebamo biti bolji da bi ih pobjedili. Bar duplo više trebamo dati da bi se uopšte mogli nadati!
....tesko i pobijedjujemo
kOLIKO SU MU OFIRNE OVE TETOVAŽE!!!
Nek se tetovira kome je ćejf! Ja samo kažem da su ove njegove ofirne. Izgledaju kao "tattoo sleeves" ! :D Ne bih se složila sa tvojim stavom. Imam četiri tetovaže i pismenu potvrdu da sam psihički stabilna! :D
fuj jes odvratan pop.škiriškim mu se u stau:)
hahahaha super ovako anonimno na klixu iz ljubomore pljuvati po uspjesnom mladicu a?
Besicu, nije Engleska liga za tebe, ti si se ubio za Njemaca il Spanaca.....