Nogomet
0

Berlusconi: Nadam se da će ostati ili Pato ili Robinho

Totalsport
Silvio Berlusconi
Silvio Berlusconi
Predsjednik talijanskog nogometnog velikana Milana Silvio Berlusconi izjavio je kako se nada da će barem jedan od dvojice Brazilaca, Pato ili Robinho, ostati ove zime na San Siru.

Prije nekoliko dana dopredsjednik Rossonera Adriano Galliani priznao da su Pato i Robinho zatražili odlazak iz kluba, te kako su u toku pregovori s njihovim mogućim novim poslodavcima. Pato je, kako sada stvari stoje, najbliži svjetskom klupskom prvaku Corinthiansu, dok za Robinha i dalje najviše zanimanja pokazuje njegov nekadašnji klub Santos.

"Nadam se da će samo jedan od njih dvojice otići. Posebno mi je žao zbog Pata jer prije nego što ga je napala nevjerojatna serija povreda, bio je Milanov najveći potencijal za budućnost, istinski šampion", rekao je Berlusconi u razgovoru za Radio Lombardiju.

Prvi čovjek Milana je priznao i da će vjerojatno proći dvije ili tri sezone prije no što će se Rossoneri opet boriti za trofeje nakon što su tokom ljeta bili prisiljeni prodati Zlatana Ibrahimovića i Thiaga Silvu.

"Moramo se posvetiti obnovi ekipe i vjerujem da ćemo za maksimalno tri godine doći na nivo na kojem ćemo opet biti kandidati za naslov", dodao je Berlusconi.