Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAĆO PO BOJI! TUGA ME TRESE KO ZEMLJOTRES ZENICU! POGLEDAJTE TU IDILU MEĐU PITARIMA! KUPILI SU OVOG BELOŠEVIĆA KO ZNA ODAKLE, A MI NAŠEG BEŠLIJU IZ HEARTSA! I BELOŠEVIĆ ZA 5 KOLA DA VIŠE GOLOVA NEGO BEŠLIJA OTKAD JE KOD NAS! BRAĆO PO BOJI, ONI NAMA DOVODE POLOVNJAKE! ISTROŠENE ALKOHOLIČARE KOJI SE SAMO SVAĐAJU SA SUDIJAMA!!! BRAĆO PO BOJI GDJE SU BAGERI! BRAĆO PO BOJI GDJE SU PARE OD DŽEKE? BRAĆO PO BOJI GDJE SU PARE OD ŠEHIĆA? BRAĆO PO BOJI GDJE SU PARE OD VIŠĆE? BRAĆO PO BOJI GDJE JE MERCEDES ARENA? BRAĆO PO BOJI GDJE JE BH TELECOM ARENA? BRAĆO PO BOJI, BOJIM SE OVO REĆI ALI AKO JE NAŠ IVICA 65\' GODINE KAŽNJEN ZA NAMJESTANJE, KO ZNA STA SAD RADI :( TUGA BRAĆO! TUGA! BRAĆO SAD JE VRIJEME DA USTANEMO IZNAD OVOG SVEGA I POKAŽEMO BRRKI I OSTALIMA DA SE NE MOGU IGRATI SA NAŠIM UGLEDOM! POLA PARA NAM JE OTIŠLO NA VUKASOVIĆA! HVALA!
@dosta više LITEX-željznČMAR 7:0 NI JEDNE VIŠE PAPAK!!!
Igrali su ko Barcelona, onako zalaganje na +4 gola i u 80-oj minuti ja ne pamtim na Koševu. BRAVO DIVOVI !
ja mislim da je sarajevo ovom ubjedljivom pobjedom nad goškom definitivno pokazalo da je jedna od najjačih ekipa na svijetu!
45 000 kuna zarade u malo više od 6 mjeseci, prosječna mjesečna zarada oko 7000, prosječna kvota po listiću 1,80. Statistika, parovi i dokazni listići su vam predočeni na blogu i arhivi. Preuzmite i 22 besplatna sistema koja vam nudim. Sam o provjefrite na mom blogu o čemu je riječ i javite se na mail. Iggram niz do trećeg dobitnog listića. Prvi listić krenem sa 1050 kn. Ukoliko je dobitan, cijeli dobitak ulažem na drugi listić. Ako je i drugi doblitan opet cijeli dobitak ulažem na treći listić i ako je dobitan stajem i uzimam novac sa strane. Ako je nakon trećeg listića dobitak npr 5650 kn (minus početni ulog 1050), znači da sam zaradio 4600 nakon jednog niza od tri listića. I tako sljedeći dan krećemo u novi niz od prvog listića sa 1050 kn. www . organ . bloger . hr
nikada se vi nece \'\'osvetiti\'\'. ostaj zapisano u istoriji da vas je gabela pobijedila na kosevu. klub koji trebnira na livadi. bruke jedne.
golovi utakmica na 4 fudbal .com Barcelona v Valencia Inter Milan v Roma SC Olhanense v FC Porto Olympiakos v Levadiakos SC Heerenveen v Ajax Napoli v Fiorentina SK Rapid Wien v SV Mattersburg Udinese v Juventus Bayern Munich v VfB Stuttgart Liverpool v Arsenal Catania v Genoa Parma v Chievo Real Madrid v Granada Southampton v Man Utd Marseille v Rennes Krylya Sovetov v Anzhi Makhachkala Lazio v Palermo Rayo Vallecano v Sevilla Sivasspor v Fenerbahce Athletic Bilbao v Real Valladolid VfL Wolfsburg v Hannover 96
Je­beš tim koji se jad­nom GOŠK-u mora svetiti.
Hadzija samo ovako zna i zabijati :D gigant :D
Brate da te nije ja nebi nikad komentare gledao. (Y)
ODIN TI GA PUŠI ZORANEEE, ZORANEEE, ZORANEEE A može vala i meni popušiti
Joj Odine, više nije ni simpatično...
SVE SI U PRAVU LJUDINO ALI KAKO DA SLAVIMO KADA OD APRILA PLATA NEMA.. NEKI DAN MI PRICA ONAJ MOMAK IZ FAN SHOPA KAZE MARKE OD APRILA NIJE DOBIO PA DOKLE VISE BRACO PO BOJI??? MAFIJASI NAPOLJE IZ SVETINJE...!!!
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooo hajde zabij go hajde zabij go pa da slavimo
pjesma samo za našeg zokija http://www.youtube.com/watch?v=gqiMP_BdzEY