Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
de braaajne oduzmite mu mikrofon
Belegija
Dresovi Djavola su kao iz Pakla.
Pusi ga pederu, jebemo ti mater. Cuvena sa juga...
E svašta... crnac s plavim očima (Axel Witsel)
imal' krompira u Rusiji, Kevine?? :-)
Jedna od glupljih utakmica
Nije kasetu pogledao selektor Paname .
Panama flow dodaj mi kalas sa tavana flowwww
naprijed tunis navijam i za englesku idemoooooooooo
bravo lukaku👏
Moj favorit
Drzavna televizija me je u 21. vijeku vratila u vrijeme riblje kosti, namjestanja antene, luapanja po televizoru kad smo imali jednak kvalitet slike i zvuka kao sad, samo sto su komentatori bili profesionalniji.
jel ono lukaku uci dovu poslije utakmice
@GustavoFring interesantno ogromna vecina krscana se pri ulasku ili na kraju utakmice krsti i to je sasvim normalno, medjutim kada se Musliman pomoli Bogu na svoj nacin e to se onda komentarise i kao nije ok. Bravo Lukaku, postuj svoju vjeru.
@Dr.mr. pogotovo sto lukaku nije musliman, on je sam izjavio da je katoliki da je vjernik. Npr. i Chicharito i svi Mexikanci se mole tako. U mnogo zemalja katolici se mole tako. Evo pogledajte sliku, i ja to nisam znao dok mi Mexikanci to nisu objasnili. https://the18.com/sites/default/files/styles/feature_image_with_focal/public/article-img/hernandez-prayer2-1.jpg?itok=4Px7gp78
Ja navijam za crvene
Koliko je ova utakmica bila Dodsadna a Belgijanci se muce ko nikad do sad !