Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzeko je puno napredovao pod palicom Manuela Pelegrinija. Vise se trudi,popravio se gotovo u svim segmentima igre,a nadamo se da je naucio lekciju i da ce se konacno uozbiljiti i poceti pruzati sve od sebe za repku. Njegov kredit kod navijaca je istrosen i svaka naredna greska bi za njega mogla biti fatalna,prije svega amaterski odnos prema drzavnom dresu,nazivanje navijaca misevima i onda noc u Inzbruku,gdje je ispao pravi papak.
Raja đe dođe ovaj Begiristan? Jel to u Turskoj?
drži se lijeve strane na račvanju i prijeđi u most mladosti.....;D
Šemso...HA se izgubis,skrenes desno...i eto te tamo...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
22 gola i 14 asistenicija dao u ovoj godini u svim takmicenjima. a ljudi ga u Bosni jedno vrijeme prozivali kako je propao kako je kloc itd... sa ovim podacima je u samom vrhu u evropi.
opet klix bez potrebe objavljuje o ovom klocu klix odjebite sa šupkom
i kao maneken je jos vise uznapredovao...
a amra je napredovala pod dzekinom palicom :)
amra je prije džekine promijenila stotine palica
Džeko je kod mene na menageru postizao po 40 golova u sezoni.
Oni ti ga puse Edineee.
Jest. Napredak unazad.
lol