Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj s njima surađuje Peter Lim, a lik ima postotak vlasništva veći nego svi ostali zajedno
Kurzcu nije valjo...
Hvata nostalgija za tim vremenom, kao da je prije 50 godina bilo. Mladi Štila, Coca, Dialiba... Nema titule i Evrope, ali i ne znaš za bolje, pa ti i ne smeta. Tad se na Jugu znalo zapjevat "Cmone Željo", više kao zajebancija ali eto :) Inače Neil ništa posebno, samo se sjećam da u pasovima nikad nije griješio.
Zar nasi fudbaleri ne uce kako dodat loptu, podic glavu ,napraviti fintu prije dodavanja ili suta na gol. Nego samo udri loptu preko dzamije.
Da to znaju uraditi ne bi igrali u našoj ligi
Scholes...strašan igrac,nikad skandala,nista...klasa nad klasama
Odigro frajko 16 utakmica i hvale se iz Selje sa njim. Haj dobro.
11 klubova je promijenio, a za zelju je igrao haman najvise utakmica, samo je vise igrao za coventry city, i to 17
Sjećam se ovog lika dobro, vodi loptu uz aut liniju, zaustavi se i pogleda stanje na terenu, a onda savršeno precizno dugom loptom prebaci je na drugu aut liniju. Čitav stadion WOW, prvi put uživo u Premijer ligi da vidiš potez koji ranije nisi nikad 😅 odavno ne pratim našu Premijer ligu, ali sumnjam da je danas puno bolja situacija.
Pa jedino i cime se mogu “pohvaliti” je ovo. Igraju ko pravi tarabići za mektebski turnir
vi ste propali i na terenu i na tribinama 🤫👌
Roki ja nit za Sarajevo nit za Zelju navijam. Ovo nije ni “f” od fudbala. Ne zna se niko sastavit sa loptom, utakmice mi dodju ko uspavanke