Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Udri brigu na veselje
Moj Meša šta si doživio da ti Želja vode Arapi koda nikad nisi igro na Grbavicu tuga i jad
Safet Susic Pape...uz rahmet-pokojne Mirzu Delibasica i Fikreta Hodzica (bodybuilding) jedan od najboljih sportista BiH svih vremena. Pod hitno mu treba podici spomenik kao M Delibasicu a takodjer i F Hodzicu. Maestro i genije sa Parc De Princes u Parizu, sa tobom je BiH bila 13 na svijetu. Ponesi Pape kasete da se prikazu na Skenderiji za novu godinu, da narodu popravi raspolozenje u 2024 Sretno!!!!.
Jos se cudim kako je ovaj nas vodio 3 godine...
Dobar je Mesha uvijek bio. Kao igrac izuzetan, a kao trener mislim da mu se moralo dati vise vremena sa repkom. Pamtim njegovu pozrtvovanost i za Zelju prije svega, a onda i za reprezentaciju.
Đe ga nađe.
Ovo ko na proslavi 40 godina mature.
Ko ne skače, mrzi Bosnu, hej hej, hejj.... I behar probeharoooo. Sad možemo kući
Eh kad bi se pikali uspjesi za "šankom" , 😁
Dva najveca pakasha a najsamoeksponiraniji.... Mesa i Faruk.
a tamo u pozadini sjedi Gili i gleda dira li ga ko, pa da ga opali štocem
Dok hrvatski treneri preuzimaju ucesnike Lige prvaka (Nenad Bjelica) ove budale plesu po stolovima… kakva propala nacija u svakom smislu.
Koji si ti provokator hajde da org utakmicu Hr Bos a da sudija nije katolik ili bez sudije na smrt da se igra
_1946_, propala ti je mama dok ti je ta nacija kara!
Ne mogu se dogovoriti gdje ce se u Jugi okupiti a osli u Albaniju
Sjedi 1, Ulcinj je u Crnoj Gori...
Sportom protiv krkanluka.
Krkanlukom protiv sporta
Koja nas je budala izvela iz Jugoslavije pa da nas sad HDZ drzi na uzdi ako nas puste u uniju?
Titovu Jugoslaviju su srusili cetni.i i usta.e, neobrijani i obrijani domaci izdajnici. Oni isti koji nista ne mogu Bosni i Hercegovini, a nasrcu na nju oduvijek, pa i danas.