Komentari (509)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spaha je samo trazio da dobije crveni ali sudac ga je procitao pa mu nije dao...
I samo da jos je*em mamu onim nasim debilima sto su zvizdali kada je bila minuta sutnje
SPAHICU JE3O TE ONAJ KO TE UBACI U FUDBAL, IDI NA BAUSTEL PA RADI NESTO KORISNO
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
NIJE KRIV MESA, NE MOZE SE PITA OD VANAGO PRAVIT
SPAHICU IDI KOPAJ KANALE JE3EM TI SVE NADRKANO, MRS STOKO, FUKARO, KARINO, KO TI DADE LOPTU U SAKE, ZA TEBE JE KRAMPA I LOPATA IDI KOPAJ KANALE, GRADI AUTOPUT, JE3O TE ONAJ KO TI RECE DA SI ZA FUDBALA,
pa on bira ta ista vnago....cuj nije on kriv, normalno da je kriv i jos jednom je dokazao da je vrlo los trener, takticar, motivator itd. #MESAODLAZI
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma nije Mesa smak svijeta....hrabro si i bez uslovno uzeo repku koja je bila vruc krompir poljuljana i u krizi izborio si baraz u sta su mnogi sumnjali ...igraci nisu odigrali na nivou uz sve dodatne pehove magla ,penal pa i maltene autogol...sad ne valja ovaj onaj a do juce heroji ...prilazio si svakoj utakmici studiozno i savez ti je spravom produzio ugovor ne sumnjam da ces ovo profesionalno analizirat i krenuti u nove kvalifikacije sa djelom ovih i novih snaga kojih ce nesumnjivo biti.....sretno
Meša,do tebe je,i u prvoj i u drugoj utakmici ista greška,a to je napad,Lulića si morao zamijeniti još u prvom poluvremenu utakmice u Zenici,iako je Lulić dobar igrač,ali ni u Zenici ni u Dablinu nisu bili njegovi dani.Ideš na pobjedu a Đžeko sam u napadu,i Džurić i Ibišević su trebali u obije utakmice igrati od početka,ne treba Višću mijenjati,kao što si uradio u Zenici,jer je on bio najkorisniji igrač.A u odbrani imaš nekoliko igrača,koje je vrijeme pregazilo,a nisi iskoristio Salihovića,nadam se ,bit će bolje.
Probajte opet sa nekim normalnim "FEELIX MAGATH"
Daj ostavku i neseri
Meša, nedaj se, nisi ti kriv, krivi su igrači.
Ovaj covjek treba ostati definitivno ipak je cistio sranje koje je ostavio pape, i nije mesa kriv sto ima idiota u timu, npr jednom Lulicu i Spahicu treba zabranit fudbal, Lulicu sto ne zna jel poso il je doso a spahi sto nije normalan.
Nije Mesa kriv sto mi imamo manekene umjesto fudbalere,mislim da nema trenera na svijetu ko njih moze ukrotiti ili je tekma prodata,da jedna Irska ispadne a velesile je izbacila svega 8 golova primili.
Kako se zavrsila utakmica?
Teleća glava je ovo sve zakuhala još protiv Cipra.Na redu bi konačno trebala biti smjena generacija.I moramo pod hitno naći nekakvog veznjaka,jer mi i bukvalno igramo bez veze.Nekima se treba zahvaliti za dosad učinjeno,ali ih ne treba vrijeđati.Imaju mlađi koji jedva čekaju da se pokažu.Meša je spasio što se spasti da.
moze se izmijeniti hiljadu selektora ali sta uciniti ako igraci NECE da igraju?
Mesa sam si dosta grijesio a to i sam znas. Vranjesu nije mjesto u reprezentaciji i lik nas je kostao mnogo. A ti ga ubijedljivo ubacujes. I uvijek nadjes neku rupu gdje neko fali i nije 100% spreman pa ga ubacis. Zasto? A Pjanic ne zna loptu da pogodi a kamoli da zabije gol za reprezentaciju. Pa imali smo dobru priliku kod slobodnog udarca sa desne strane kad mu je Medunjanin dodao nisku loptu. U Romi bi vjerovatno bio gol. Al sve to na stranu ali kako ne zna da loptu digne u zrak!?? Pa nama bolje aut nego korner. I nadjite vise standardnu formaciju, ne moze jednom 4-2-3-1 pa drugi put 4-4-2 pa onda odjednom 3 napadaca! Hitno pogledaj u domacom prvenstvi imali iko da zna trcati po desnoj strani. Defanzivni ili ofanzivni - nema veze!
Koliko sam vodio kostao nas jr zukanovic kojeg ste dizali u nebesa, penal, kondtantno ospadao , zavaljivao begu, igrso rukom oko 16. A za ovo za nasu ligu slauem se, ni vranjes nije za repke kao ni rekreativci Medo, Izet,Salihovic.Lagana smjena generacija. Nedostajalo je muda u ovim tekmama. Dzeko i Visca jedini koji su pokazali zelji i znanje
Medo se mozda jos jednom vrati. Ovi ostali nece. A Vranjes nije za repke i to vise i nije tematika za diskusiju. To je svakom jasno ko je u zivotu pogledao barem tri utakmice. Ono za penal, *ebi ga, desava se, nije nista pogrijesio, to ti je peh. Nije bio dobar ali smatram ga vaznim igracem koji ce nam biti potreba, pogotovu sada kada Spahic ode. Sunjic je dobar samo u zraku. Bicakcic nije dovoljno konstantan. Kolasinac se jos uvijek nije vratio.
I nemojte te da igramo po mogucnostima. ALbanija, Sj. Irska, Island, Madjarska.........po toj logici ovi nebi nikad EURA vidjeli
Sa Mešom sljedeće kvalifikacije nula bodova i zadnji na tabeli
@preporod-bosnjaka jesmo li onda isto tako trebali reci i za Papeta ? zasto se jednom trazila i najmanja sitnica (zasluzeno je kritikovan,mada nekad i previse) a drugom se za krupne greske opravdanja traze ? To nije posteno.
:(((
A šta ti plačeš, nije do tebe... do one stoke je, što si ih izveo na teren...