Mesa sam si dosta grijesio a to i sam znas. Vranjesu nije mjesto u reprezentaciji i lik nas je kostao mnogo. A ti ga ubijedljivo ubacujes. I uvijek nadjes neku rupu gdje neko fali i nije 100% spreman pa ga ubacis. Zasto? A Pjanic ne zna loptu da pogodi a kamoli da zabije gol za reprezentaciju. Pa imali smo dobru priliku kod slobodnog udarca sa desne strane kad mu je Medunjanin dodao nisku loptu. U Romi bi vjerovatno bio gol. Al sve to na stranu ali kako ne zna da loptu digne u zrak!?? Pa nama bolje aut nego korner. I nadjite vise standardnu formaciju, ne moze jednom 4-2-3-1 pa drugi put 4-4-2 pa onda odjednom 3 napadaca! Hitno pogledaj u domacom prvenstvi imali iko da zna trcati po desnoj strani. Defanzivni ili ofanzivni - nema veze!
Koliko sam vodio kostao nas jr zukanovic kojeg ste dizali u nebesa, penal, kondtantno ospadao , zavaljivao begu, igrso rukom oko 16. A za ovo za nasu ligu slauem se, ni vranjes nije za repke kao ni rekreativci Medo, Izet,Salihovic.Lagana smjena generacija. Nedostajalo je muda u ovim tekmama. Dzeko i Visca jedini koji su pokazali zelji i znanje
Medo se mozda jos jednom vrati. Ovi ostali nece. A Vranjes nije za repke i to vise i nije tematika za diskusiju. To je svakom jasno ko je u zivotu pogledao barem tri utakmice. Ono za penal, *ebi ga, desava se, nije nista pogrijesio, to ti je peh. Nije bio dobar ali smatram ga vaznim igracem koji ce nam biti potreba, pogotovu sada kada Spahic ode. Sunjic je dobar samo u zraku. Bicakcic nije dovoljno konstantan. Kolasinac se jos uvijek nije vratio.
Prikaži sve komentare (509)