Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sa većinom vas se slazem.navijam za Bayern ali vjerujte mi i meni je ponekad dosadna njihova igra. Real i Bayern su trenutno dvije najjače ekipe i volio bi da vidim njihov duel. statistika je na strani Bayerna ali lopta je okrugla nikad se ne zna. To je i biće zauvijek najjači derbi evrope...pozdrav svima :)
ZARADITE SA NAMA!! Nudimo jedinstven nacin igranja lota gdje sreca ne igra ulogu!! Nas loto broj je uvijek dobitan!! (preko 10 000 eura zarade) plus odlican tim koji analizira parove i pronalazi informacije o kladenju (preko 10 000 kn mjesecne zarade).. sve to na http:// betoholicari . bloger . index . hr/
Najbolji tim koji je svijet ikada vidio... Ovakva zelja,borbenost, na prakticno odluceno prvenstvo.... Poslije odlaska Juppa krenule su price sta ce taj Guardiola.. Evo sta ce napravio je ekipu kojoj niko nije ni blizu...
nevjerovatna lakoća pobjeđivanja.svaka utakmica bajerna ko da s nekim amaterima igraju trpaju na svakoj tekmi 3-4-5 golova.trenuto su prejaki neznam koja bi ih ekipa mogla pobjediti .
pa bundesliga je prakticki amaterska liga osim Bayerna postoji samo BAYERN pa onda 10 slobodnih mjesta...pa BORUSSIA pa onda još 10 slobodnih mjesta pa ostali... definitivno najdosadnija liga od velike 5-orke
kao prvo nisam navijač bayerna a jel španska liga amaterska ???koliko se sječam bajern je prvaku europe i španije prošle godine utrpo 7-8 golova, a dortmund koji je 10 mjesta ispod bajerna izbacio prebogati real.engleza prošle godine nigdje na mapi u lp čelsi je osvojio europsku ligu ali to je za njih druga liga.talijana nema odavno kako je juve čučno.liga im možda jest nezanimljiva zadnju godinu dvije pošto bayern dominira ali u nemačkoj nema nenormalnih plačanja igrača i njemački klubovi nisu dužni milione.kod njih te odmah izbace iz lige ako nemaš novaca da platiš igrače.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovi realovci se digli. Smirite strasti doci ce i na vas vakat...i pustat cu pjesmu padaju zvojezde...
B.M sila to se mora priznat navijac sam Barce,ali B.M nema konkurencije ni ove godine.
Philip lahm je rekao da imaju jedinu konkurenciju a to je real!! tako da 'strucnjace' šuti kad doktor lahm :) kaže da imaju!!