Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imam sliku s messijem :)
http://chelseabalkan.com/
Basile je u pravu,a Messi je dokaazaao na naajvisem nivou (CL)da je najbolji a to st argentinski selektor ne zna da ga paravilno iskoristi i postavi tim nije on kriv...ko pogleda kompilaciju golova iz prosle sezone sve ce mu se rec
eto mi to nismo znali
A to Messi dobar samo u Argentini ma daj,umisljenje zvijezde samo i nista vise...
haha....pa on je dobio nagradu kao individualac,za najboljeg igraca svijeta,nju nisu dobili on iniesta i xavi zajedno.....a ako je najbolji individualac na svijetu,zasto to ne pokaze kao inividualac,u argentini ima savrsenu priliku za to..