Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko o mocnoj nikad mocnijoj Brceloni . Moja iskrena sucut svim navijacima, zbilja velika tragedija . Nego naumpade mi jucer Real gubi od mocne Seville 2:0 i na kraju 2:3 pobjedi uz ponisten jos jedan cist gol a ovo sam napisao samo da ne bi bilo vise poredbi izmedju rivala LALIGE posto je Real trenutno tj zadnje 4 godine nenadjebiv.
Da je Camavinga dobio crveni kod 2-0 to Real ne bi nikad dobio. Lopovi Madridski. Samo kada Real igra start sa ledja nije (dtugi) zuti karton
Drugi*
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Je li i danas bio problem sa navijacima? Pitam za kolegu iz Frankfurta.
Nisam gledao utakmicu pa neću da sudim je li bilo kakve namještaljke, ali ovim porazom Barcelona nije sebi mnogo naštetila, samo je naštetila Cadizovim konkurentima u borbi za opstanak.
Sumnjiva utakmica...znate li ko je trener Cadiza...znate li da Cadiz redovno dobija Barcu na ovom stadionu
Opet navijaci garant
Mozda su nsvijaci krivi zbog njihove lose igre
Kakva mafija na Cadiz 17 kvota pare su uzeli. Valja se izvaditi iz dugova
Toliko o snovima za osvajanje La Lige.. Sad ganjati prijave ta nadolazece Bajramske turnire dok je vakat..
Koliko kompleksa je Barsa nabila Real fanovima sa 4-0 na Bernabeu hahaha.. Dobili su ih sa troduplo slabijom ekipom
Od titule su se oprostili još prije 3 mjeseca.
Sreća pa je Cadizu pomagao sudija... 😂
A koje titule. Pa oni ne bi osvojili ni bajramski turnir sa zeljom i vrbanjusom
Ne valja trava, ne valja publika, ne valja playstation controller
Al ste se nadigli da pljujete Barcu a ovo im prvi poraz u ligi jos od decembra. Xavi otac!
Tkz Miralem Pjanic u formi kakvoj trenutno jest moze da igra tamo gdje i igra trenutno a ito klupu grije Bozdoganu kad izadje da se ne prehladi posto je jos hladno u Istambulu. Znaci propali vezista kojeg nece ni jadna reprezentacija BiH u svojim redovima. On da imalo valja koliko ga spominjete u jebenim komentarima igrao bi u Barecloni a nebi bio na posudbi i grijao klupu.
Real bez Ronalda odlicno stoji posljednjih godina, Barceloni treba kompas bez Messija kojeg voljeli i ne trebate priznati da je uigravao ekipu a i sam davao golove sto i karakterise najboljeg igraca