Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realu treba dvogled da bi vidio Barcu na tabeli
A mozel mi neko objasnnit zasto svi Barsu i Real stavljaju u istu recenicu ove godine aloooooo?? Barca ima samo 3 boda prednosti nad Atletikom koji gazi sve gu.zio je chelsea guz.io je sinoc sevilju gu.zit ce i Real sad za vikend
Jest,navijam za Real,i shvatam da je titula izgubljena,ali ne shvatam što,mislim,vidim ekipu savršenu,ali koja nema morala,igraju sa velikim oscilacijama . Mora se to poboljšati,i ti značajno . Idemo LP da osvojimo! Hala Madrid !
Neđe zima -11°, a neđe proljeće s +11°. Ali haj to, Barcelona daleko od Madrida i na moru. Ali u po Madrida tolika razlika u temperaturi? U jednom dijelu čaršije -8° a u drugom +8°, kako to??? Messi 82, još 4 i prvi.
svi golovi na 4 fudbal .com
Sada ide Falcao i co u goste na Bernabeu, pa ćemo da vidim od čega je zaista taj Diegom Atletico. Jedan X tu i ode Barca na 5 odnosno 13!! Game over.
al ne mozes igrat sa 11 igraca iz svoje skole, La Masie, to je zabranjeno :) mislim, respect, to samo treba zamisliti, nevjerovatna cinjenica.
Zahladilo u Madridu, -11 ovih dana :D
ne kontam sto pisete koliko smo realu pobjegli, posto sam ne u ovom trenutku glavni konkurent atl.mad ... madridisti nas ne zanimaju hahah
I s p r d i l o je tvoje Jozefe Murinjo...već dvije sezone se pokazuje kakav si trener,Guardiola te je raznosio sa taktikom,igrači su ti postali kostolomci,isto kao da si došo da uništiš veliki Real i od kluba kojeg su svi poštovali napraviš ekipu uhljupa koji samo kukaju i noge lome.......jedino što narod voli kod tebe je tvoj smisao za humor koji si pokazao dovođenjem malenog napadača Zrinjskog,zvanog 1sezona=1 predasistencija asistentu.
Drago mi radi murinja jer je napravio igrace reala bez licnosti i karaktera,a i pojedincima pepea i njemu slicnih
bio jednom jedan real i toliko od reala za ovu sezonu,hvla na pažnji,prijatno.
A mozel mi neko objasnnit zasto svi Barsu i Real stavljaju u istu recenicu ove godine aloooooo?? Barca ima samo 3 boda prednosti nad Atletikom koji gazi sve gu.zio je chelsea guz.io je sinoc sevilju gu.zit ce i Real sad za vikend