Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E nek ste i vi jednom u naslovu objasnili kako treba. Aferim!
@legendaa Što prije simpatizeri Barcelone moraju da skontaju da je odlaskom Messija njihova ekipa je postala srednja žalost, i ne treba se nadati previše.
Koliko je ovaj Xavi postao gadan lik od onakve igracine do ovakvog gada kojem sve zivo smeta a simuliranja njegovih igraca nikad na svakom presu glumi uvrijedenu mladu
čekaj, jel opet Real kriv?
oPeT nAm SuDiJa NiJe SvIrO PeNaL a ReAlU bI sViRo 3
Ali tu nije bio kraj golovima na ovom susretu
Bogami,ako ovako nastave upitno je da li će se i plasirati u ligu prvaka.
ovaj Injaki u Stupčanici ne bi mogao branit
čavi podnesi ostavku dok je vrijeme, svojim fix idejama i svojim pomoćnicima doveo si Barcelonu do dna. Neće ti sudije svirat što sviraju realu, đaba se nerviraš i prenosiš nervozu na igrače, zato ostavka i ćaoooo
Jel i ovo Real sredio preko sudija hahaahhahhahahshsha
Xavi, vrijeme je.
Nevjerovatno šta je Barcelona sebi dozvolila.
Xavi, odstupi s funkcije molim te. Igrači gotive Xavija, navijači isto, historija kluba također...ali od simpatija se očigledno ne osvajaju 3 boda u utakmicama.
malo jaca od Neretvanca
Nisam losijeg golmana vidio! Toliko gresaka odbrane a Zuti sta su god opalili uslo! Na 3:3 svira penal za Barcu ali ga korektno ponisti dok bi to za Real ostalo al hajde. Chavi bi trebao ici!
Pa jel bio penal ?
Hahahahaha, da da ono je penal jel de 😂😂😂 Sigurno je PEREZ kriv sto vam Villarreal zabio 5ixu 😂😂
Odbrana barse ko početnici barsa postala kanta za nabijanje.
Ma sudija je opet kriv... nije trava bila pokošena fino...