Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
penal madridu dobro poznat rezultat 6-2 :D
Jel to u sredini Deen .....:)
Nije do golova, Messija to izgleda vise ne brine..ali kako igra covjece.. nije normalno.. Da vidimo kako ce marketinska masina prodavati sada Ronalda kao kandidata za najboljeg igraca godine
nikad se neće ponoviti da čovjek u kontinuitetu igra ovako dobro u zadnjih 10 godina ko Messi
Nije ni prije bilo takvog igrača koji je igrao toliko godina bez nekog većeg pada u formi i u tako kvalitetnim takmičenjima. Više ni ne mora davati golove da bi bio najbolji. Na žalost marketing je napravio da se zadnjih godina kao kvalitet broje samo golovi. Messi ih ne mora ni davati da bi bio najbolji, a onaj ako ga ne da ni ne vidi se na terenu. Beskoristan u takvim utakmicama.
Laganini 6 komada! 💙❤️
nači Bože
Barcelona znaci opet uzima ccc
Hajd što je Messi standardan već godinama, al' što ovaj Suarez nije normalan ..
A pre neki dan procitam komentar kaze ako Suraez vrijedi 80mil onda i Pogba vrijedi 110mil hahahahahahahah
@TomSawyer To samo glupan moze napisati!