Kažnjen zbog kršenja pravila
0
Balotelli definitivno bez poziva u reprezentaciju
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"naseg Darija Srnu\"...moj Bgm nije ako je tvoj!!!!!!!!!!!
otkad je dario srna naš?
Pogeldajte samo sastav talijanske reprezentacije - pa više od pola igrača su (uglavnom) na klupi u svojim klubovima, a dobar dio njih je iz Juventusa koji nikad nije bio lošiji. Zove igrače Genoe, Parme i Cesene?Trener je fakat na mukama, jer Talijani nikad gori nisu bili, ni po igračkom kadru a ni po kvaliteti, ali što je najgore provuće se \"na guzove\" i plasirati na EP i tamo će uz penale (opet \"na guzove\" doći do samog kraja (po običaju) ;) p.s. fakat nisam znao da je Thiago Motta Talijan, da budem najiskreniji .
Super Mario Bolesni....plaču plantaže kafe za njim...
mario kisne mi glOova kupi mi kiobran :)
Daleko od toga da sax nije retardiran, ali ovu vijest niti je pisao index, niti sax, nego hrvatska sportska agencija totalsport, kako je i potpisano. e, sad, što tekst nije prilagođen bh. publici je druga stvar (a, nije da imam nešto protiv srne, zapravo ga pravo volim).
Pa rade na medjusobnoj razmjeni vijesti ali u ovom slucaju su sve kopirali. Hajde...neka su i kopirali ali mogli su na pocetku staviti \'\'prema pisanju tog i tog\'\' ili na kraju uocljivo postaviti izvor.
Osim sto se pravite pametni svi odreda imate li zanimljivijih stvari u zivotu da radite? Niko da pohvali jednu od rijetkih selekcija ciji su gotovo svi igraci iz domaceg prvenstva, osim Rossija naravno.
cuj naseg..... ni prepisati ne znaju hahahahahaha
De Rossi je, podsjetimo, laktom pogodio našeg Darija Srnu u dvoboju u kojem je njegova Roma poražena od Šahtara u Donjecku (3-0) i ispala iz Lige prvaka. Kako vas stid nije ?!
Pa nisu puno ni pogrijesili ovi sa sa-xa,Dario Srna je mogao igrati i za BiH repku obzirom da mu je otac iz Bosanskog Samca?! znaci moze biti i nas, al boli ga nesto nokat na lijevo nozi :)
ne mogu vjerovati kad uzimate vijest od nekog nemora te u uzeti i igraca \"nas Dario Srna\"
glupani de jednom svatite da int portali rade na medzusobnom kopiranju vjesti, stim da dole mora pisati izvor. ja stvarno neznam kad ste toliko pametni sto vi sjedite kod kuce i d.rkate po kompjuteru bezveze.
DAJ BA LJUDI SA SA-X..COM NEMOJTE SAMO ICI NA COPY, PASTE, de vi nesto napisite a ne kopirajuci sa drugi portala
Najljepse je kopirati clanak s neke druge stranice,nemojte slucajno da se potrudite pa da sami nesto sastavite
Evo link: http://www.index.hr/sport/clanak/de-rossi-i-balotelli-definitivno-bez-prandellijeva-poziva-premijera-za-parola/543269.aspx
izgleda da je svak nas