Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otiso da zabije rafaeli kad nije mogo sunderlandu xD
i naravno opet je klix (odnosno totalsport) pogresno preveo clanak iz daily maila. evo orginal: \"Sulky Mario Balotelli stormed down the tunnel when he was substituted by manager Roberto Mancini after just 55 minutes of Manchester City\'s victory against Sunderland on Saturday. And within hours, the 22-year-old Italian had boarded a budget airline flight from Manchester back to his homeland. \" Znaci nije bio na aerodromu 55 min poslije utakmice nego nekoliko sati kasnije. Zamijenjen je iz igre u 55. minuti. Kakva drzava takvi novinari... strava i uzas!
A dečko pametan (mislim Balo nije dobar to svi znamo :) ali kažem za ovaj postupak da je pametan jer ko će njemu od ovih klupskih glavešina zahvaliti što je on \"gorio\" za klub...neće ga se sjećati sutra kad ga prodaju a u biti Balo skontao kako treba... ide li plata? ide... živim li kako ja hoću? živim... J.e.b.i se ti Mancini :D
eto, razlog vise da zaigra sljedecu utakmicu kao starter
MA JA ZBOG OVOGA ZA ITALIJU . STA BI EDIN TREBAO? PA DO SAD BI EDIN DZEKO BIO U DRUGOJ DRZAVI I IGRAO U PRVOM SASTAVU GDJE BI CJENILI VISE I NJEGA I NJEGOV TALENAT . KAD BI SVAKO OVAKO ISAO PA GDJE BI BIO KRAJ ?
Očekujem komentar Mancinija : \"On nema više mjesta u City-ju\",a nakon 2 dana \"On je samo nestašno djete,treba mu vremena da se smiri,privikne,zato će on igrati narednih 5 utakmica od početka,a Džeko nek\' sjedi na klupi,ko ga j.e.b.e.\"
Mancini je puko ko tena
Soccer Memes Jose Mourinho on Mario Balotelli in an interview with CNN: \"Mario was good fun. I could write a book of 200 pages of my two years in Inter with Mario, but the book would be not a drama. The book would be a comedy! I remember one in Kazan. We went to Kazan in the Champions League. In that match, I had all my strikers injured. No Milito, no Eto\'o. I was really in trouble and Mario was the only one. Mario gets a yellow card in minute 42 or 43. So, when I go to the dressing room at half time, I spent, I would say, 14 minutes of the 15 speaking only for Mario. \"Mario, I cannot change you. I cannot make a change. I don\'t have a striker on the bench. Don\'t touch anybody. Play only with the ball. When we lose the ball, no reaction. If somebody provocates you, no reaction. If the referee makes a mistake, no reaction. Mario, please\" Minute 46, red card!\"
A Džeko je u pola 9 već bio u restoranu Bosna na Ilidži :)
RIJEŠITE SE BERAČA PAMUKA druga UGLJEŠE!
citiram\"Daily Mail navodi kako je Balotelli samo 55 minuta nakon završetka susreta bio na aerodromu i da je čekirao kartu za rodnu mu Italiju.\" nit je 55 minuta nit je Balo rodjen u Italiji
GOSPODIN ! SAMO STO OVI KLITORISI NE ZNAJU BAS NAJBOLLJE ENGLESKI
najveći retard u historiji fudbala
http://url2it.com/qffo
Da je bijeli igrac ovo uradio, svi bi ga napali i disciplinski postupak bi odmah bio pokrenut. Ovo vam je realnost i ovome vas liberali vode u EU. Ocekujte da vam ci­gani ub­ija­ju djecu i da ne odgovaraju za to jer ce biti zasticene manjine.
ovaj mancic je carina od trenera
TIP DANA I PRENOS SVIH DANSNJIH UTAKMICA 4 fudbal .com