U Cityju nezadovoljni postupkom
16

Balotelli 55 minuta nakon utakmice bio u avionu za Italiju

Totalsport
Kontroverzni talijanski nogometni reprezentativac u redovima Manchester Cityja Mario Balotelli u subotu se ponovo pobrinuo da završi na naslovnicama engleskih medija, ali ne zbog svoje sjajne igre.

Naime, igrao je Balotelli u prvenstvenom duelu protiv Sunderlanda (3-0 pobjeda Cityja) do 56. minute kada ga je zamijenio Sergio Agüero. Koliko je talijanski reprezentativac bio "sretan" činjenicom da ga menadžer Roberto Mancini izvlači iz igre, svjedoči činjenica da je samo produžio kraj klupe za rezerve i otišao prema tunelu.

Daily Mail navodi kako je Balotelli samo 55 minuta nakon završetka susreta bio na aerodromu i da je čekirao kartu za rodnu mu Italiju.

U Cityju nisu bili nimalo zadovoljni Balotellijevim postupkom i nedostatkom želje da s klupe bodreći pomogne svojim saigračima, ali će iz kluba malo vjerovatno pokrenuti disciplinski postupak protiv njega.

Vjeruje se, pak, da će posljednji incident povećati pritisak na Mancinija da ga proda u januarskom prijelaznom roku.

Inače, u trenutku Balotellijevog izlaska iz igre City je vodio 1-0. Do kraja su Građani zabili još dva gola, a samo četiri minute nakon što ga je zamijenio zabio je igrač koji ga je zamijenio Sergio Agüero.